رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبراحتمال حمایت جمهوری‌خواهان از استیضاح پیت هگست
13بازدید
۴

زن قمه‌کش دستگیر شد

سرگرد محمد زیدی درباره دستگیری این متهم گفت: گزارشی درباره قمه کشی در محله سه راه امین حضور تهران به پلیس اطلاع داده شد که بلافاصله پس از اعلام آن تیمی از ماموران پایگاه هفتم پلیس امنیت عمومی به محل وقوع جرم اعزام شدند.

زن قمه‌کش دستگیر شد

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، معاون اجتماعی پلیس امنیت عمومی تهران از دستگیری زنی که با استفاده از سلاح سرد قدرت نمایی می‌کرد خبر داد.

سرگرد محمد زیدی درباره دستگیری این متهم گفت: گزارشی درباره قمه کشی در محله سه راه امین حضور تهران به پلیس اطلاع داده شد که بلافاصله پس از اعلام آن تیمی از ماموران پایگاه هفتم پلیس امنیت عمومی به محل وقوع جرم اعزام شدند.


وی ادامه داد: دوربین‌های مداربسته محیطی بررسی و پایش شد و پس از انجام تحقیقات مشخص شد که خانم جوانی با در دست داشتن "قمه" عربده کشی کرده و نظم و آسایش عمومی را برهم زده است. بر همین اساس با توجه به اهمیت موضوع، شناسایی وی در دستور کار این پلیس قرار گرفت.

معاون اجتماعی پلیس امنیت عمومی تهران درباره شناسایی و دستگیری متهم اظهار کرد: مخفیگاه متهم در مدت زمانی کمتر از ۲۴ ساعت شناسایی شد و با هماهنگی قضایی وی در مخفیگاه خود که در محدوده خیابان ۱۵ خرداد واقع شده بود دستگیر و به زندان منتقل شد.

به گفته معاون اجتماعی پلیس امنیت تهران این متهم چندین سابقه شرارت دیگر نیز در پرونده خود داشته است.

وی در پایان تاکید کرد: پلیس اجازه جولان و قدرت نمایی به هنجارشکنان و اراذل واوباش را نخواهد داد. بر همین اساس از شهروندان درخواست می‌کنیم که در صورت مشاهده هرگونه اقدامات مجرمانه وخلاف قانون مراتب را به سرعت به مرکز فوریت‌های پلیس ۱۱۰ اطلاع دهند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۴
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰
عابد

پراست بازار و خیابان 15خرداد.گزارش نمی خواهد

ناشناس

واقعا که دیگه مرد و مردانگی نیست

ناشناس

خوشم میاد از این بانوی خشن.
کجاست؟

بهلول

خدا رو شکر امنیت داریم.!!

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.