رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبردستیار رهبر انقلاب: زمان نباید از دست برود
4بازدید
۳۸

با دویست و بیست و ششمین روز از حمله روسیه به اوکراین

درخواست زلنسکی از ناتو برای حمله پیشدستانه به روسیه/لاوروف: اظهارات زلنسکی ثابت می کند حمله ما به اوکراین درست بود/ مدودف: زلنسکی یک احمق کرانیوتومی است که باید به روانپزشک مراجعه کند

دویست و بیست و ششمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های زیادی را به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

درخواست زلنسکی از ناتو برای حمله پیشدستانه به روسیه

بین الملل تابناک: دویست و بیست و ششمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های زیادی را به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

{$smarty_live_blog}

درخواست زلنسکی از ناتو برای حمله پیشدستانه به روسیه

در ادامه درخواست های «ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین برای حمایت بیشتر کشورهای غربی از کی‌یف در جنگ با روسیه، او خواستار حمله پیش‌دستانه ناتو به این کشور شد.

زلنسکی بامداد جمعه طی سخنرانی ویدئوکنفرانسی در یک اندیشکده استرالیایی، زلنسکی از ناتو خواست تا قبل از استفاده مسکو از تسلیحات اتمی، حملات پیش‌دستانه‌ای را علیه روسیه انجام دهد.

به نوشته وبگاه «ریانووستی»، وی در این‌باره اظهار داشت: «ناتو چه باید کند؟ امکان استفاده روسیه از سلاح‌های اتمی را از بین ببرید. حملات پیشگیرانه انجام دهید تا بدانند در صورت استفاده از آنها (تسلیحات اتمی) چه اتفاقی برای آنها (روسیه) می‌افتد».

رئیس جمهور اوکراین درباره عواقب انجام ندادن چنین حمله پیش‌دستانه‌ای هشدار داد: «در غیر این‌صورت باید منتظر حملات اتمی روسیه باشید. در استفاده از اهرم فشار خود تجدید نظر کنید. این کاری است که ناتو باید انجام دهد».

ساعتی بعد «سرگئی نیکیفوروف» سخنگوی زلنسکی در توضیح اظهارات او گفت که زلنسکی خواستار استفاده از سلاح اتمی علیه روسیه نشده است.

چندی قبل بود که «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه با اعلام بسیج نظامی محدود، گفت کشورهای غربی به‌دنبال تضعیف، تجزیه و نابودی کامل روسیه هستند اما مسکو هم دارای سلاح اتمی است و از هر ابزاری برای دفاع از خود استفاده می‌کند.

بعد از آن، «ولودیمر زلنسکی» رئیس جمهور اوکراین گفت که از نظر او، وقتی پوتین از آمادگی مسکو برای به‌کار بردن تسلیحات اتمی صحبت کرد، بلوف نزده است.

بایدن: تهدید اتمی پوتین شوحی نیست

جو بایدن رییس جمهوری آمریکا بامداد جمعه گفت که تهدید به حمله هسته‌ای که ولادیمیر پوتین مطرح کرده است، یک تهدیدی واقعی است.

به گزارش رسانه‌های آمریکایی، وی مدعی شد که علت ‌واقعی بودن تهدید این است که عملکرد ارتش پوتین بسیار ضعیف است.

بایدن در ادامه ادعا کرد: رییس جمهوری روسیه زمانی که از استفاده از سلاح تاکتیکی هسته‌ای یا سلاح بیولوژیک یا شیمیایی سخن میگوید، شوخی نمی‌کند.

رییس جمهوری آمریکا گفت: خطر تهدید هسته‌ای از دوران بحران موشکی کوبا در سال ۱۹۶۲ به بالاترین سطح خود رسیده است.

بایدن در پایان بار دیگر گفت که استفاده از سلاح تاکتیکی با قدرت پایین ممکن است به سرعت از کنترل خارج شده و جهان را ویران کند.

اظهارات رییس جمهوری آمریکا پس از آن بیان می‌شود که به تازگی تارنمای هیل با واکاوی اظهارنظرهای این هفته آمریکایی‌ها در مورد تهدید مسکو، نوشت که مقام‌های واشنگتن از تهدید اخیر ولادیمیر پوتین رییس جمهوری روسیه برای استفاده از جنگ افزار هسته‌ای دستپاچه شده‌اند.

لوید آستین وزیر دفاع آمریکا به شبکه خبری سی‌ان‌ان گفته است: آشکار بگویم که فرد تصمیم گیرنده در این باره یک نفر است. هیچ مانعی برای پوتین وجود ندارد. درست همان گونه که پوتین تصمیم غیرمسئولانه تهاجم به اوکراین را گرفت، ممکن است تصمیم دیگری نیز بگیرد.

آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا نیز در مصاحبه‌ای با برنامه «۶۰ دقیقه» شبکه سی‌بی‌اس اعلام کرد که به مقام‌های روسیه گفته با خونسردی از استفاده از سلاح هسته‌ای حرف نزنند.

بلینکن همچنین افزود: بسیار مهم است که مسکو حرف ما را بشنود و بداند که عواقب (هسته‌ای) هولناک خواهد بود.

جمع بندی از اظهارنظرهای مقام‌های آمریکا طی چند روز اخیر به نوشته تارنمای هیل نشان از نگرانی و دستپاچگی مقام‌های آمریکایی از تهدید هسته‌ای پوتین دارد.

گروسی: نیروگاه هسته ای زاپروژیا، متعلق به اوکراین است

رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت که ناظر هسته‌ای سازمان ملل، نیروگاه هسته‌ای زاپوریژژیا را یک تاسیسات اوکراینی می‌داند.

به گزارش رویترز، گروسی رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به خبرنگاران در کی یف گفت: این موضوعی است که به قوانین بین‌المللی مربوط می‌شود، ما می‌خواهیم جنگ فوراً متوقف شود و البته موضع آژانس این است که این تأسیسات یک تأسیسات اوکراینی است.

روسیه در ماه مارس اندکی پس از حمله به اوکراین نیروگاه زاپروژیا را در جنوب اوکراین تصرف کرد و ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز چهارشنبه به دولت خود دستور داد تا کنترل آن را در دست بگیرد.

در متن حکم رییس‌جمهوری روسیه آمده است: دولت روسیه در جهت صدور مالکیت نیروگاه اتمی زاپوریژیا و سایر تاسیسات مورد نیاز برای ادامه فعالیت آن اقدامات لازم را انجام دهد.

طبق این فرمان، تا زمان صدور مجوزهای جدید مطابق قوانین روسیه، تمامی مجوزهایی که پیش از تاریخ ۳۰ سپتامبر (۸ مهر) برای این نیروگاه و کارکنان آن صادر شده است،معتبر خواهد بود.

پس از امضای این حکم توسط پوتین، آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در بیانیه‌ای اعلام کرد که رافائل گروسی مدیرکل این آژانس در سفرهای آتی خود به کی‌یف و مسکو، درباره تغییر مالکیت نیروگاه اتمی زاپروژیه به روسیه، با «مقامات مربوطه» گفت‌وگو خواهد کرد.

زاپوریژیا بزرگترین نیروگاه هسته ای اروپا است و کارکنان اوکراینی به فعالیت خود در این نیروگاه ادامه می دهند.

رایزنی فرانسه برای ارسال توپخانه سزار به اوکراین

فرانسه، همراه با شرکای خود، در حال بررسی امکان ارائه تجهیزات توپخانه خودکششی سزار (ACS) به اوکراین بر اساس درخواست‌های کی یف است.

به گزارش تاس، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه روز پنجشنبه در یک کنفرانس مطبوعاتی پس از اولین نشست جامعه سیاسی اروپا (EPC) در پراگ افزود: روز جمعه پس از نشست غیررسمی اتحادیه اروپا درباره جزئیات بیشتر صحبت خواهد کرد تا در این مورد گفت و گو کند.

وی ادامه داد، همراه با سایر کشورهای اتحادیه اروپا، ما در حال کار روی درخواست‌های متعدد، به ویژه برای تحویل‌های جدید «سزار» هستیم.

این کمک در قالب تجهیزات و آموزش مطابق با دوره انتخاب شده از ماه ها قبل ادامه خواهد یافت. ما بر اساس الزامات تدوین شده و هماهنگی نزدیک اقدامات هم با کشورهای عضو اتحادیه اروپا و هم با سایر کشورها به حرکت خود ادامه خواهیم داد.

وزارت امور خارجه روسیه روز پنجشنبه پیر لوی سفیر فرانسه در مسکو را احضار کرد تا تهدیدات ناشی از افزایش عرضه تسلیحات فرانسوی به اوکراین را به او گوشزد کند.

مدودف : زلنسکی به روانپزشک مراجعه کند

معاون رئیس شورای امنیت فدراسیون روسیه، در پاسخ به درخواست ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین برای حملات پیشگیرانه اتمی به روسیه، به او پیشنهاد کرد که از روانپزشکان کمک بگیرد تا مشکلات بیشتری ایجاد نشود.

به گزارش خبرگزاری تاس، مدودف گفت که روانپزشکان باید روی این احمق کرانیوتومی ( جراحی جمجمه ) پیشگیرانه انجام بدهند.

وی روز پنجشنبه در کانال تلگرامی خود نوشت این اقدام برای این که تا برای مردمش و دیگران دردسرهای بیشتری انجام ندهد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۳۸
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰
علی

اروپا و آمریکا چقدر سلاح میخواهند به اکراین بفرستند این همه پول که هزینه اکراین میکنند نشان چیست

ناشناس

پوتین خوب در اکراین زمینگیر و خوار و خفیف شد
انشالله به زودی به درک واصل میشه

ناشناس

کسی که باید به روانپزشک مراجعه کند کشور متجاوز است که عنوان ارتش دوم دنیا و ابرقدرت رو یدک میکشید و با حمله به اوکراین و حرکت به سمت پایتخت به دنبال تصرف کامل اوکراین در چند هفته بود ! اما حالا هزاران نفر نیرو و میلیاردها دلار تجهیزات نظامی رو از دست داده و توی چند تا شهر اوکراین زمینگیر شده و فقط با لفاظی و تهدید اتمی میخواد این آبروریزی رو جمع کنه !

ناشناس

مدودوف بگوید که ایا خودش و پوتین که باعث این جنگ تحمیلی و تجاوز و اشعالگری به اوکراین شدند
آیا به روانپزشک مراجعه کرده اند ؟؟؟؟

ناشناس

اون کسی که حمله کرد ه نیاز به روانپزشک دارد نه کسیکه از کشورش دفاع میکند یک زمانی رسم تاریخنویسان بود که جای قهرمان و ضد قهرمان را عوض میکردند.

ارمان

واقعا چند کشور به یک کشور

ناشناس

لاوروف به این نکته اشاره نکرد که روسیه زودتر حمله کرده بود؟

ا.سماعیل

روسیه باید از مردمش دفاع کند حتی اگر آمریکا باشه

ناشناس

اگر این نظر سنگی در باره پوتین واقعیت داشته باشد میبایست مردم روسیه داوطلبانه در جنگ با اوکراین شرکت کنند نه اینکه پوتین مجبور شود برای نیرو های ذخیره فراخوان صادر کن پنه اینکه تعداد زیادی از نیرو های فراخوان شده به کشور های مجاور فرار کنند نمیشود قبول کرد که مردم روسیه عملکرد پوتین را قبول دارند و حاظر به مشارکت در آن ندارند مگر آنکه واقعا مردم بیم آن داشته باشند که نظر منفی آنان بعداً باعث مشکلاتی شود و از ترس این کار را انجام داده یا اینکه دولت روسیه اعداد ارقام را به دلخواه خود تغییر داده و آمار بسیار بالای غیر واقعی اعلام کنند با توجه به اینکه در ابتدای شروع جنگ تعدادی از روس ها به خیابان آمده و معترض جنگ بودند که به شدت با آنان برخورد شد این آمار غیر واقعی بوده و بیشتر جنبه تبلیغات داخلی دارد چون همه کارشناسان فعال در عرصه روسیه با در نظر گرفتن فاکتور های مختلف میدانند که پوتین آنقدر هم که دلش میخواهد در روسیه محبوب نیست

ناشناس

هدف امریکا این است که روسیه از سلاح اتنی استفاده کند و یکبار برای همیسه روسیه را از کره زمین محو کند
بنابراین روسیه خیلی باید مواظب باسد که مثل جنگ اکراین تو گل گیر نکند

M

روسیه جنگ درست نمیکند در انتخاب استراتژی جنگی دچار مشکل است روسها هر یک ماه اهداف خود را نامشخص نشان می دهد، نیروهای مسلح روسیه دل سرد وگمراه شده نمیدانند چه کار کنند با کوچکترین فشار از طرف ناتو سنگر خود را رها عقب نشینی می کنند فرماندهان روس سردرگم هستند، واز پیدا کردن هدف وتوپخانه نقطه زن بسیار ضعیف هستند،، این جور جنگیدن، جنگ را میبازد

رضا

وقتی پوتین استفاده ازاتم رامطرح می کندجوابش بایدبیش دستتانه باشدپوتین رابخاطراین حرف نیازبه تیرخلاصی به سرش داردکه یک دیوانه مثل این باعث نابودی مردمش نشود

ارسلان

ریس جمهور مخلوع اوکراین کشورش به تحریکات آمریکا واروپا یان مغرور نابود کرد،
من سیاستمدار نیستم ولی عقل حکم میکنه آدم در هرکاری تفکرکند، که ریس جمهور اوکراین چینین مغزی ندارد،

امیر

مطمئنم الان امریکایی های حقیر روی تهدید پوتین نسبت به سلاح هسته ای ضعف دارن و اگه روسیه الان کاری نکنه و به امید زمستون سرد بخواد به امریکا و متحداش وقت فکر کردن بده ممکنه تو این زمان قبر قشنگی برای روسیه بسازن و غربی ها این قضیه رو خیلی بهتر از پوتین احمق و سیاست مداران ابله روسیه میدونن و روسیه هر روز داره روند منفی رو طی میکنه اما انگار تو جنگ کور شدن و اینو نمیبینن.
امیدوارم بعد از زمستان سردی که فکر میکنن واس غرب ساختن خودشون تو بهار با آب هوای غیر قابل پیش بینی و تابستان خیلی گرم گرفتار نشن.
نظر سنجی های دروغ روسیه هم جالبه همه مردم دارن فرار میکنن بعد رفتن از ۱۵۰۰ نفر پرسیدن و میگن ۸۵ درصد از پوتین راضی ان. همچین دولتی باید هم نابود بشه!
اگر بحث بحث دفاع از کشور بود بسیج مردمی منطقی تر بود تا زمانی که روسیه متجاوز و دولتی با سیاست های شکست خورده هست.

شاهد

این هم عاقبت گوش دادن به صحبت‌های یک سلبریتی دلقک و اعتماد به غرب

محمد فقیه نوری

بلوف آیا واقعاً پوتین بلوف نزده دوستان روسیه در این جنگ شکست خورده وگرنه تا الان صد بار کلک اوکراین را کنده بود

ناشناس

لعنت به بوتین دیوانه

آشیل

کار روسیه در اوکراین تجزیه طلبی یک کشور مستقل است .همانطور که جدایی طلبی در ایران رو محکوم میکنید این کار روسیه هم محکوم است .جدایی بخش از گرجستان و بعد کریمه توسط روسیه نشان داد که روس ها به دنبال بهانه برای کشور گشایی هستن

ناشناس

درود بر زلنسکی که خواب پوتین را برای ادامه جهان خواری پدر بزرگش تزار آشفته کرده

سیدکمال موسوی

نتیجه اعتماد به یک دیوانه ی تمام عیار میشه اینکه روسیه داشت مسیر پیشرفت و بخوبی ادامه میداد تااینکه یک جنایتکار توهمی همه ی امورسیاسی و نظامی و اقتصادی روسیه رو بزور بدست گرفت حالا نه تنها مسیرپیشرفت بسته شده بلکه داره روسیه رو به ورطه سقوط هدایت میکنه
میگن نظرسنجی گذاشتیم آخه مگه آزادی بیان و عقیده دارید که کسی بتونه آزادانه بگه با این قلدر کثیف موافقه یا مخالف
بنظر من برعکس باید پوتین لاوراف مدودف و چندنفردیگه از سران روسیه رو باید درتیمارستان بستری کنن نه زلنسکی که با ارتش کوچکتر تونسته روسیه رو به زانو دربیاره

رضا

همه این بدبختی ها زیر سر این زلنسکی است چرا روسیه کلک اینو نمیکنه یاحمله به کاخش

ناشناس

پوتین روانی

ناشناس

معاون رئیس شورای امنیت فدراسیون روسیه، در پاسخ به درخواست ولادیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین برای حملات پیشگیرانه اتمی به روسیه، به او پیشنهاد کرد که از روانپزشکان کمک بگیرد تا مشکلات بیشتری ایجاد نشود.

محمد

کار رئیس آژانس عوض شده اوبجای کارهای فنی به سیاسی بازی رو آورده ودراین جا نیز پا فراتر گذاشته وبجای دادگاه رای به مالکیت داده آخه یکی نیست به این عروسک اسرائیلی بگه تو شغلت چیه اگه لازمه تا روی تابلوی نوشته وبه گردنت آویزان بشه تا فراموش نکنی .بعضی موقع غربیها ادعای ژن برتر وعقل برتر را نیز دارند ودائیه ی دلسوزتر ازمادر هم میشوند.برای کشورها رئیس جمهور یا رهبر مشخص میکنند برای کشورها وخاشون مالک مشخص میکنند برای بعضی از کشورها محل پایتخت مشخص میکنند (مثل فلسطین وپایتخت رژیم صهیونیست در قدس شریف .!!!!

ناشناس

دلقکی که رئیس جمهور شد

م.ن

چرا روسیه به مرکز اکراین و زلنیسکی حمله نکرده از اول باید پایگاه آنها را هدف قرار میدادند.

سید ح

روسیه جنایت کار است.
لادروف حرف دروغ می زند و رییس جمهور اکراین صحیح می گوید.
جواب حمله حمله است

ناشناس

۸۰ درصد روس‌ها از عملکرد پوتین راضی هستند
بازم از یک خبرگزاری روسی نقل قول فرمودید به قول معروف خود گویم خود خندم به به چه هنرمندم یا به روباه میگن شاهدت کیه میگه دمم

بن

به نظر من پوتین احمق باید در دیوانه خانه بستری بشه

نیما

تاریخ جنگ روسیه و اوکراین نشان داده است،که هر چی از جنگ میگذرد،نظرات زلنستکی درست است،اگر ناتو به روسیه حمله میکرد ،روسیه در حال حاضر به دنبال استفاده از ابزار اتمی و انرژی نبود،واز طرفی دیگر فرسایشی بودن جنگ روسیه را در آینده بسیار به عقب می راند واین خود جنگ داخلی به همراه داردونیروی انسانی مرد که یا کشته ویا مجروح شدید شده اند،و روسیه در آینده به حتم سقوط خواهد کرد،

محمود‌

با این‌ تعاریفی‌ که ز‌ بمب‌ هسته‌ ای‌ پوتین‌ می کنند‌ و این حرفهایی‌ که‌ در مورد‌ جدی بودن‌ پوتین در بکار بردن‌ سلاح‌ اتمی توسط‌ پوتین‌ زده می شود‌ دقیقا‌ حرفهایی است‌ که قبل از حمله پوتین‌ به اکراین‌ می زدند‌ !
میخوان‌ پوتین را جوگیر‌ بکنند تا دست به سلاح‌ هسته ای بزنه‌ تا‌ کلاسشو‌ کلا‌ تعطیل‌ بکنند‌ !

محمد فقیه نوری

پیشروی های برق‌آسا ارتش اوکراین پوتین و دار دسته آن را خل کرده

محمد فقیه نوری

اگر زلنسکی دیوانه است پس پوتین چی است

ناشناس

دلقک در حال دیوانه شدن هست . عقل که نباشد جان در عذاب هست

ناشناس

واقعا زلنسکی دلقکی بیش نیست

ناشناس

کار زولانسکی از روانپزشگ گذشته است۔یکباره مستقیم باید برود اسایشگاه روانی تحت قل وزنجیر ومراقبت ویژه قرار گیرد۔

ناشناس

زلسنکی بعد پهپادهای ایرانی که فقط اهداف نظامی میزنن روزانه 600 تا کشته میده حالا دست به دامانه همه شده

ناشناس

اوکراین میخواست وارد تیم قلدرهای ناتو بشه. البته نه به عنوان قلدر بلکه به عنوان نوچه تا برای همسایه قلدرش دهن کجی کنه. الان همون همسایه قلدر گرفتتش زیر چک و لقد اما اون یکی قلدرا نمیان طرفش رو بگیرن.
اگه درگیری اتمی بین اوکراین و روسیه پیش بیاد، هیچ قدرت اتمی دیگه ای از ترس پایتختش وارد موضوع نخواهد شد.

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.