آخرین خبرحمایت جنجالی نماینده دموکرات از رقیب جمهوری‌خواه؛ استعفای دسته جمعی در حزب دموکرات
11بازدید

وزیر تندرو نتانیاهو استعفا کرد

منابع رسانه‌ای از تهدید به استعفای وزیر تندرو امنیت داخلی رزیم صهیونیستی از کابینه این رژیم در اعتراض به توافق تبادل اسرا خبر دادند.

وزیر تندرو نتانیاهو استعفا کرد

خبرگزاری اسپوتنیک گزارش داد که «ایتامار بن گویر» وزیر تندرو امنیت داخلی رژیم صهیونیستی تهدید کرد که از سمت خود استعفا می‌کند.

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، بن گویر در پیامی در این باره گفت: من عاشق «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر اسرائیل هستم و تمام تلاشم را انجام خواهم داد تا نخست‌وزیر در سمتش باقی بماند، اما استعفا می‌دهم زیرا توافقی که امضا شد، فاجعه بار است.

این اظهارات پس از آن بیان شد که منابع رسانه‌ای صهیونیستی امروز (جمعه) از موافقت کابینه امنیتی (کوچک) رژیم صهیونیستی با توافق پیشنهادی آتش‌بس در نوار غزه خبر دادند.

طی هفته‌های اخیر میانجی‌ها به‌ویژه مصر و قطر با هماهنگی دولت آمریکا تلاش‌های خود را از طریق دیدارها و تماس‌ها با حماس و مقامات صهیونیست برای بحث درباره آتش‌بس غزه تشدید کردند.

در همین راستا، یک منبع در مقاومت فلسطین امروز در گفت‌وگو با شبکه خبری المیادین از آمادگی مصر برای اجرایی شدن توافقنامه احتمالی آتش‌بس در نوار غزه خبر داد.

بن‌گویر استعفا کرد

این منبع اعلام کرد: در حال حاضر در قاهره مقدمات آغاز اجرای توافق آتش‌بس در حال انجام است.

در همین راستا، رسانه‌های عبری گزارش دادند که رژیم صهیونیستی روز یکشنبه ۹۵ اسیر فلسطینی را در مقابل سه اسیر خود آزاد خواهد کرد.

پیش از این نیز تلویزیون رژیم صهیونیستی پیش‌بینی کرده بود که توافق اولیه تبادل اسرا میان این رژیم و مقاومت فلسطین در نوار غزه تا روز پنج‌شنبه یا جمعه هفته جاری حاصل شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۱۰/۳۰ ۱۲:۳۸

مردک نژاد پرست امیدوارم آه بچه های غزه دامن گیرت بشه و مرگ بدی داشته باشی

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.