عکس تولد دختر عراقچی جنجالی شد!
عکس جشن تولد دختر خردسال سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران یکی از حاشیهسازترین عکسهای دیروز فضای مجازی بهخصوص شبکه ایکس بود.

عکس جشن تولد دختر خردسال سیدعباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران یکی از حاشیهسازترین عکسهای دیروز فضای مجازی بهخصوص شبکه ایکس بود.
به گزارش تابناک به نقل از روزنامه همشهری؛ ماجرا این است که آرزو احمدوند، همسر عباس عراقچی، عکس جشن تولد دخترش را در صفحه شخصی اینستاگرامش منتشر کرده و عدهای این عکس را دستمایه نقد وزیر امور خارجه قرار دادهاند.
منتقدان میگویند که چرا عراقچی در این شرایط برای دخترش تولد گرفته؟ چرا کیک و هدیه تولد نماد آمریکایی دارد و... . در دیدگاه مقابل هم عنوان کردهاند که چون وزیر امور خارجه است نباید برای فرزندش تولد بگیرد؟ یا الان کدام کودکی است که کیک یا هدیه تولدش برگرفته از شخصیت کارتونهای خارجی نباشد؟ خلاصه بحث داغ است و یک تولد ساده تبدیل به جنجال دیروز فضای مجازی شد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
ادای روشنفکری درنیارین. مسلما کسی حق نداره تو زندگی بقیه دخالت کنه.
ولی برای وزیری که دم از مردم و مقاومت و تقابل با آمریکا میزنه این عکس سراسر عیب و ایراده.
اگه کسی نگران حریم خصوصی اش باشه، تو اینستاگرام عکس نمیزاره.
تولدت مبارک عزیزم
منم با نمادهای باربی و اینها برای بچه مخالفم ولی این طفل معصومم حق داره تولد داشته باشه.چه گناهی کرده.بعدم تولد خفنی نیس خیلی عادیه.چه چیز خاصی داره مگه؟
خيلي هم كار خوبي كرده تولد گرفته به ما مربوط نيست. مشكل خانومشون هست كه نبايد مثل بقيه هر چيزي را در شبكه هاي اجتماعي بزاره... بايد قبول كنند كه عادي نيستن....اينجوري با بازخوردها روح و روان خانوادش به هم ميخوره
بله درسته فضای مجازی جای نشان دادن مراسم خانوادگی نیست
نویسنده مقاله چقدر بی کار بوده ، من هم بیکار تر از اون که اومدم خبر را خواندم
لطفاً عکس تولد تو فضای مجازی نگذارید بعضی ها جنبه ندارن ببینن
انتقادی وارد نیست خوب کاری کرده تولد گرفته
والا خجالت داره به موضوعی انقدر خانوادگی و خصوصی دخالت میکنید. من فکر کردم حالا در فلان هتل جشن مختلط گرفتند که رسانه ای شده، بخدا تولد کیک تولد بچه من دو برابر این کیک بود
ملت حاشیه هستیم. آقا بچسب به متن
چقد ما کوته ذهنیم
درود بر دکتر عراقچی وطن پرست و انقلابی و پرتلاشمان که از حقوق ملت ایران دفاع می کنند همانطور که در دفاع مقدس 8 ساله به عنوان رزمنده از ملت ایران دفاع کردند! خدا خودشون و خانوادشون و اون فرشته کوچولوشون رو حفظ کند!
این بنده خدا ول کنید مهم نیست
تولدش مبارک
درست میشیم. 100 سال اول سخته
به دور از تمام سیاسی بازی ها، خانم کوچولوی خوشگل تولدت مبارک.
تولدش مبارک باشه
گناه کودک این است که پدرش وزیر است.
فقط افراد خشک مغز چنین انتقادهایی می کنند والا هیچ ایرادی ندارد و ایشان حق دارد برای خانواده اش بهترین ها را تهیه کند .
بله ایرادی ندارد در صورتی که برای همه ایرادی نداشته باشد
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.