آخرین خبرپایان پرداخت معوقات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی
12بازدید

امضای قرارداد تاریخی ترامپ با ونزوئلا!

ایالات متحده آمریکا به‌تازگی با کشور ونزوئلا بر سر بزرگترین قرارداد نفتی در تاریخ جهان به توافق رسیده است.

امضای قرارداد تاریخی ترامپ با ونزوئلا!

دونالد ترامپ، رییس جمهور آمریکا ادعا کرد که آمریکا به‌تازگی با کشور ونزوئلا بر سر بزرگترین قرارداد نفتی در تاریخ جهان به توافق رسیده و این توافق، ذخایر نفتی آمریکا را بیش از دو برابر کرده و در بلندمدت، قیمت بنزین را برای تمام آمریکایی‌ها به‌طور قابل‌توجهی کاهش خواهد داد.

به گزارش «انتخاب»، ترامپ نوشته است:

ایالات متحده آمریکا به‌تازگی با کشور ونزوئلا بر سر بزرگترین قرارداد نفتی در تاریخ جهان به توافق رسیده است. 

به دستور من، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه، و پیت هگست، وزیر جنگ، با همکاری نزدیک با دِلسی رودریگز، رئیس‌جمهور موقت بسیار محترم ونزوئلا، و همچنین از طریق مشارکت با بخش خصوصی، مالکیت اکثریت آمریکا را بر بیش از ۶۵ میلیارد بشکه نفت اثبات‌شده در ونزوئلا، بدون هیچ هزینه‌ای برای مالیات‌دهندگان آمریکایی، تضمین کرده‌اند.

این معامله تاریخی، ذخایر نفتی آمریکا را بیش از دو برابر می‌کند، عرضه نفت ما را به شدت افزایش می‌دهد و در بلندمدت، قیمت بنزین را برای تمام آمریکایی‌ها به‌طور قابل‌توجهی کاهش خواهد داد، ضمن اینکه به ادامهٔ مسیر ونزوئلا به سوی موفقیتی خارق‌العاده و شکوفایی عظیم کمک خواهد کرد.

این توافق، رابطهٔ رو به رشد ونزوئلا و ایالات متحده را بیش از پیش تقویت خواهد کرد. از توجه شما به این موضوع بی‌سابقه سپاسگزارم.

آمریکا را دوباره بزرگ کنیم!
رئیس‌جمهور دونالد جی. ترامپ

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۵/۰۶/۰۷ ۱۳:۱۵

متاسفانه، غارت و چپاول اموال کشورها به نام دموکراسی و بستن قرارداد، نفع رساندن و ... .

ناشناس۱۴۰۵/۰۶/۰۷ ۰۹:۳۰

یک نوکر به نوکرهای امریکا اضافه شد . وقتی نوکر باشی از دید این جرثومه فساد محترم هستی

بنده خدا اصل۱۴۰۵/۰۶/۰۷ ۰۸:۵۶

ونزوئلا در اشغال آمربکاست. این قرارداد از نظر حقوق بین الملل باطل است.

ناشناس۱۴۰۵/۰۶/۰۷ ۰۸:۴۱

شتر در خواب بیند پنبه دانه!

امید۱۴۰۵/۰۶/۰۷ ۰۸:۲۷

این قرارداد نیست سرقت است چقدر هم به این سرقت افتخار میکند روسای جمهور بی عرضه منافع ملتشان را برای چند روز حکومت خود فدا میکنند این نفت باید به معیشت مردم ونزوئلا می رسید که امریکا ان را سرقت میکند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.