آخرین خبرپایان پرداخت معوقات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی
1بازدید

درخواست بان كي مون از دولت بحرين

"بان كي مون " درپي ديدارش با "شيخ خالد بن احمد آل خليفه " وزير امور خارجه بحرين در حاشيه برگزاري اولين نشست گروه تماس بين‌المللي درباره لبيبي در شهر "دوحه " قطر، خواهان گفت‌وگوي فراگير با همه طرف‌هاي ذيربط در بحرين در نزديكترين زمان ممكن شد.

درپي تظاهرات مسالمت‌آميز در بحرين و سركوبگري رژيم اين كشور عليه مردم معترض، دبيركل سازمان ملل متحد خواهان توقف تيراندازي به مردم بحرين و اصلاحات دموكراتيك در اين كشور شد.

به گزارش فارس به نقل از پايگاه خبري سازمان ملل متحد، "بان كي مون " درپي ديدارش با "شيخ خالد بن احمد آل خليفه " وزير امور خارجه بحرين در حاشيه برگزاري اولين نشست گروه تماس بين‌المللي درباره لبيبي در شهر "دوحه " قطر، خواهان گفت‌وگوي فراگير با همه طرف‌هاي ذيربط در بحرين در نزديكترين زمان ممكن شد.

وي همچنين از دولت بحرين خواست تا تيراندازي به تظاهرات‌كنندگان در اين كشور را متوقف كند.

دبيركل سازمان ملل تاكيد كرد: مردم حق دارند كه نظام خود را انتخاب كنند.

بان كي مون همچنين خواهان بالاترين ميزان خويشتنداري و احتياط در برخورد با حوادث بحرين و افزايش آزادي‌ها و اصلاحات دموكراتيك در اين كشور شد.

وي همچنين اهتمام و توجه كميسر حقوق بشر سازمان ملل متحد را درباره حوادث بحرين ابراز داشت.

مردم بحرين با الهام‌گيري از انقلاب‌هاي مردمي در ساير كشورهاي عربي نظير مصر، تونس، ليبي و يمن از بيش از يك ماه پيش با آمدن به خيابانها و برگزاري تظاهرات مسالمت‌آميز خواهان آزادي و دموكراسي در كشورشان و برخورداري از حقوق شهروندي، پايان تبعيض و فساد دستگاه حاكمه در بحرين شده‏اند.

درپي اين اقدام مسالمت‌آميز مردم، نيروهاي بحريني همانند ساير نيروهاي رژيم‌هاي عرب با آمدن به خيابان‌ها، به سركوب و كشتار مردم دست زدند كه اين روند همچنان ادامه دارد.

رژيم بحرين پس از ناتواني در سركوب تظاهرات گسترده مردمي از نيروهاي موسوم به "سپر جزيره " وابسته به شوراي همكاري خليج فارس درخواست كمك كرد و اين نيروها به‎ويژه نيروهاي سعودي، قطري و اماراتي با اشغال بحرين، در كنار نيروهاي بحريني به طور بي‌سابقه‌اي به كشتار مردم پرداختند.

مردم شهرهاي مختلف بحرين ديروز "در جمعه شكست محاصره " به رغم حملات گسترده نيروهاي بحريني و سعودي تظاهرات كردند و عليه رژيم استبدادي آل خليفه شعار دادند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.