خواستگار سمج دختر مورد علاقهاش را ربود
: از مدتي قبل پسر جواني به خانه ما تلفن ميزد و به تلفن همراه دخترم پيامك ميفرستاد و تقاضاي ازدواج ميكرد. ديروز وقتي دخترم سوار بر خودرويم به شهرستان قائمشهر رفته بود، پسر مزاحم سد راهش شد. او به زور سوار ماشين شده و با تهديد دخترم را به آپارتماني در حوالي ساري منتقل كرد.
تاریخ انتشار: ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۸ 17 May 2011
کد خبر: ۱۶۵۱۱۴
| ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۰ - ۱۰:۱۸ 17 May 2011
| ایران: خواستگار سمج كه دختر مورد علاقهاش را براي ازدواج ربوده بود، در مخفيگاهش به دام افتاد.به گزارش خبرنگار ما، هفته گذشته كارآگاهان پليس آگاهي مازندران از ربوده شدن دختر جواني به دست خواستگارش باخبر شدند.
پدر دختر دانشجو به مأموران گفت: از مدتي قبل پسر جواني به خانه ما تلفن ميزد و به تلفن همراه دخترم پيامك ميفرستاد و تقاضاي ازدواج ميكرد. ديروز وقتي دخترم سوار بر خودرويم به شهرستان قائمشهر رفته بود، پسر مزاحم سد راهش شد. او به زور سوار ماشين شده و با تهديد دخترم را به آپارتماني در حوالي ساري منتقل كرد.
به دنبال اين شكايت كارآگاهان متهم را در مخفيگاهش دستگير كردند. دختر 20 ساله نيز آزاد و تحويل خانوادهاش شد.متهم در بازجوييها گفت: از مدتي قبل به «سميرا» علاقهمند شده و چند بار هم از او خواستگاري كرده بودم. اما هر بار جواب رد ميشنيدم، سرانجام تصميم گرفتم او را به مخفيگاهم ببرم تا با زور و تهديد ازدواج كنيم كه دستگير شدم.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.