اسامي تيم ملي سهشنبه اعلام ميشود
سرپرست تيم ملي فوتبال گفت: كيروش سهشنبه هفته جاري اسامي تيم ملي را براي من ايميل ميكند.
عباس ترابيان در گفتوگو با فارس در مورد اعلام ليست تيم ملي كه قرار بود امشب بعد از بازي امروز از سوي كيروش مشخص شود، اظهار داشت: در جلسه اي كه امروز صبح مربيان تيم ملي داشتند قرار شد اسامي امشب اعلام نشود.
كيروش قرار است بعد از اردوي اتريش به پرتغال برود و سپس از آنجا راهي مالديو شود و سه شنبه هفته جاري از طريق ايميل به من اسامي را اعلام كند. كيروش مي خواهد بازي مالديو و هند را از نزديك ببيند و سپس با بررسي بيشتر نفرات تيم ملي را معرفي كند.
سرپرست تيم ملي در مورد اينكه آيا عقيلي و خلعتبري اردوي تيم ملي را ترك كردند يا خير گفت: باشگاه العربي با حضور عقيلي تا پايان امروز در اردوي تيم ملي موافقت كرد و بليت پرواز خلعتبري براي پيوستن به اردوي الغرافه در فرانسه هم براي فردا است و در بازي دوستانه امروز حضور دارد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.