آخرین خبرپایان پرداخت معوقات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی
3بازدید

سرمايه گذاري کره جنوبي در توسعه منابع نفت و گاز

وزارت اقتصاد کره جنوبی امروز چهارشنبه از قصد این کشور برای سرمایه گذاری در بخش نفت و گاز خبر داد.

وزارت اقتصاد کره جنوبی اعلام کرد این کشور در نظر دارد به منظور دسترسی به ذخایر انرژی پایدار سال آینده میلادی به مبلغ یازده میلیارد و هشتصد میلیون دلار در بخش توسعه نفت و گاز طبیعی سرمایه گذاری کند.

بنا بر گزارش این وزارتخانه شرکت های دولتی هفت میلیارد و هشتصد میلیون دلار در زمینه بهره برداری از ذخایر نفت و گاز در سال دو هزار و دوازده سرمایه گذاری خواهند کرد و بخش خصوصی نیز قرار است از اجرای پروژه های انرژی حمایت چهار میلیارد دلاری به عمل آورد.

وزارت اقتصاد کره جنوبی اعلام کرد این میزان سرمایه گذاری سی و چهار درصد بیشتر از هشت میلیارد و هشتصد میلیون دلاری است که برای امسال تخمین زده شده و بیشترین مبلغی است که به اجرای پروژه های انرژی اختصاص داده شده است.

به گزارش خبرگزاری شین هوا از سئول ، سرمایه گذاری در بخش نفت و گاز کره جنوبی در چارچوب تلاش ها برای تامین ذخایر انرژی پایدار در پنجمین کشور بزرگ واردکننده نفت خام و دومین خریدار بزرگ گاز طبیعی مایع جهان صورت گرفته می گیرد.

مقامات وزارت اقتصاد کره جنوبی امیدوارند با این سرمایه گذاری میزان خودکفایی کشور در بخش انرژی تا پایان سال دو هزار و دوازده ، افزایش یابد .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.