آخرین خبرپایان پرداخت معوقات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی
1بازدید

یک بازیکن ساحل‌عاجی همبازی مجیدی شد

زی‌روبرتو سرانجام از الغرافه رفت

با جدایی هافبک مطرح برزیلی الغرافه از این تیم، یک بازیکن ساحل‌عاجی به جمع بازیکنان تیم قطری اضافه شد.

پس از زمزمه‌هایی که مبنی بر جدایی زی‌روبرتو، بازیکن مطرح برزیلی الغرافه از این تیم به گوش می‌رسید، سرانجام این باشگاه قطری با جدایی این بازیکن برزیلی موافقت کرد.

به گزارش فارس ، از مدت‌ها قبل رسانه‌های قطری در مورد جدایی زی‌روبرتو از الغرافه اخباری را منتشر کرده بودند که البته بازیکن سابق تیم ملی برزیل در آخرین مصاحبه خود در واکنش به آن، این اخبار را تکذیب کرده بود اما در نهایت مشکلات خانوادگی باعث جدایی زی‌روبرتو از الغرافه شد.

بر همین اساس و پس از خداحافظی این بازیکن برزیلی از جمع تیم قطری، مسئولان باشگاه الغرافه به سرعت جانشین وی را پیدا کردند و با ارونا دندانی ساحل عاجی قرارداد امضا کردند تا این بازیکن به جمع یاران مجیدی در تیم الغرافه بپیوندد.

الغرافه در همین مدت اخیر جابجایی‌های زیادی را نسبت به اول فصل انجام داده و پس از جدا شدن خلعتبری و زی‌روبرتو مسئولان این تیم اقدام به جذب فرهاد مجیدی، تاردلی و دندانی کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.