آخرین خبرسازماندهی نخستین تیپ جان‌فدای ایران
0بازدید

بکهام می‌خواهد یک باشگاه فوتبال بخرد

دیوید بکهام کاپیتان اسبق تیم ملی انگلیس قصد دارد بعد از خداحافظی از دنیای فوتبال مالک یک باشگاه فوتبال شود.

  پیش از این رسانه های انگلیسی بارها اعلام کردند ستاره انگلیسی که هم اکنون برای باشگاه لس آنجلس گلکسی بازی می کند بعد از خداحافظی از فوتبال به دنیای مربیگری وارد می شود اما به نظر می رسد او برنامه ای برای ورود به عرصه مربیگری ندارد.
 
به گزارش مهر، او در عوض می خواهد یک باشگاه فوتبال در لیگ حرفه ای آمریکا (MLS) خریداری کند و مدیریت آن را بر عهده داشته باشد. بکهام ماه گذشته قراردادش را برای دو سال دیگر با تیم فوتبال گلسی تمدید کرد.
 
او در گفتگو با مجله انگلیسی هِلو گفت:" در فوتبال می مانم اما نمی خواهم مربیگری کنم. دوست دارم مربی بچه باشم. قصد دارم یک باشگاه فوتبال در MLS بخرم و مدیریت آن را بر عهده داشته باشم. اما هنوز فوتبال بازی می کنم، وقتی از فوتبال خداحافظی کردم به این موضوع فکر می کنم."
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.