آخرین خبرپایان پرداخت معوقات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی
1بازدید

نجار: حمله به دولت خلاف مصالح ملي است

حمله و هجمه به دولتي که رييس و اعضاي آن با دلسوزي و تلاش بي‌وقفه بار اجرايي کشور را به دوش مي‌کشند تا مشکلات کشور را مرتفع کرده و آسايش و رفاه را براي ملت فراهم سازند اقدامي دشمن شادکن است.

وزير کشور با انتقاد از تشديد هجمه‌ها به دولت در آستانه انتخابات مجلس شوراي اسلامي گفت: اين خلاف مصالح ملي و فرمايشات مقام معظم رهبري است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت مصطفي محمدنجار در گفت‌وگويي اظهار كرد: حمله و هجمه به دولتي که رييس و اعضاي آن با دلسوزي و تلاش بي‌وقفه بار اجرايي کشور را به دوش مي‌کشند تا مشکلات کشور را مرتفع کرده و آسايش و رفاه را براي ملت فراهم سازند اقدامي دشمن شادکن است.

وي خاطرنشان کرد: کساني که در اين مسير حرکت مي‌کنند بدانند خلاف مصالح ملي و تاکيدات مقام معظم رهبري عمل مي‌کنند و اين قطعا براي کشور مطلوب نيست.

وزير کشور كه با پايگاه اطلاع‌رساني دولت گفت‌وگو مي‌كرد، با اشاره به فرمايشات و تاکيدات رهبر معظم انقلاب مبني بر حفظ وحدت، انسجام و همدلي و پرهيز از اختلاف و هجمه، افزود: اين اصول نه در آستانه انتخابات بلکه هميشه بايد مدنظر باشد و مي‌بايستي از انجام اقدامات دشمن شادکن پرهيز کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.