آخرین خبرپایان پرداخت معوقات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی
3بازدید

تفنگ صدام به ذست کویتی ها افتاد

رئیس جمهوری عراق جمعه گذشته تفنگ برنوی متعلق به صدام را به شیخ ناصر صباح الاحمد جابر الصباح وزیر دربار کویت هدیه داده است.

منابع وابسته به دفتر رئیس جمهوری عراق از اهدای تفنگ متعلق به دیکتاتور معدوم این کشور به یک مقام کویتی خبر دادند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه العرب آنلاین، یکی از مسئولان دفتر جلال طالبانی رئیس جمهوری عراق که خواست نامش فاش نشود از اهدای تفنگ برنوی صدام معدوم به کویتی ها خبر داد.

وی افزود: رئیس جمهوری عراق جمعه گذشته تفنگ برنوی متعلق به صدام را به شیخ ناصر صباح الاحمد جابر الصباح وزیر دربار کویت هدیه داده است.

به گفته منبع مذکور، جلال طالبانی این تفنگ را پس از آزادی عراق(اشاره به سرنگونی رژیم سابق این کشور در سال 2003 ) به دست آورده بود.

شایان ذکر است رئیس دربار کویت هفته گذشته از منطقه کردستان عراق دیدار کرده بود. صدام در آگوست سال 1990 به کویت حمله کرد که این اقدام بهانه را به آمریکا و متحدانش برای دخالت نظامی در کویت و لشگرکشی به منطقه داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.