آخرین خبرپایان پرداخت معوقات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی
1بازدید

طلای ناب اقتصاد، مدیریت کارآمد است

نماینده مردم ملایر در مجلس با بیان اینکه فراهم کردن زیر ساخت‌های تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه ایرانی در سالجاری بیش ازپیش ضروری است، گفت : طلای ناب اقتصادی مدیریت کارآمد است.

احمد آرائی نژاد در گفت و گو با خانه ملت ،افزود: برای توسعه کشور سه عامل نیروی انسانی، منابع طبیعی و استفاده کارآمد ازسرمایه‌های بخش تولید باید لحاظ شود و این امر زمانی امکان پذیر است که یک مدیر کاردان بر کار سوار باشد.

نماینده مردم ملایر در مجلس شورای اسلامی ، تصریح کرد: با ایجاد مراکز صنعتی مشکل بیکاری در استان همدان به نحو کارآمدی کاهش می یابد.

آرائی نژاد افزود : توسعه اقتصادی هر کشوری به کارایی و ترکیب بهینه بخشهای مختلف اقتصادی اعم از کشاورزی،‌ صنعتی و خدماتی بستگی دارد زیرا افزایش شاخص اقتصادی کشور با این صنعت ها گره خورده است.

وی تصریح کرد: تنوع بخشی به ظرفیتهای اشتغال در مناطق روستایی و توسعه مشاغل متناسب با تغییرات اجتماعی - اقتصادی و محیطی امری اجتناب ناپذیراست زیرا این امر موجب خواهد شد که برای بسیاری از جوانان کشورفرصت های شغلی ایجاد شود.

آرائی نژاد افزود: صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی وصنعتی به صنایعی گفته می شود که در کنار صنعت های مادر شکل گرفته باشندوبهترین راهکار برای توسعه اشتغال و افزایش درآمددرحوزه کشاورزی و صنعتی در مناطق روستایی وشهری، ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی است.

نماینده مردم ملایر در مجلس یاد آور شد :حمایت از تولید داخلی موجب می‌شود که انگیزه سرمایه‌گذاری مولد افزایش یابد و درنتیجه سرمایه منجر به تولید واشتغال می‌شود و از این رو بسیاری از ناهنجاری‌های اجتماعی در جامعه ریشه‌ کن خواهدشد./

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.