آخرین خبرپایان پرداخت معوقات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی
1بازدید

احتمال معرفی ۳ وزیر در اوایل مهرماه

نایب‌رئیس‌ دوم مجلس از احتمال معرفی سه وزیر پیشنهادی برای تصدی وزارتخانه‌های علوم، آموزش و پرورش و ورزش و جوانان در اوایل مهرماه، به مجلس خبر داد.

محمدرضا باهنر نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: رئیس‌جمهور هنوز سه وزیر پیشنهادی خود را برای تصدی وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری، آموزش و پرورش و ورزش و جوانان معرفی نکرده است.

وی افزود: با توجه به اینکه مجلس هفته آینده تا روز چهارشنبه ۱۳ شهریور جلسه علنی دارد و سپس برای دور دوم تعطیلات تابستانی در نیمه دوم  این ماه دیگر جلسه علنی نخواهند داشت، لذا به نظرم معرفی سه وزیر پیشنهادی به مجلس برای اخذ رأی اعتماد، اوایل مهرماه انجام می‌شود.

باهنر در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا سرپرستان فعلی وزارتخانه ها برای تصدی این سه وزارتخانه به مجلس معرفی می‌شوند یا افراد جدیدی به مجلس پیشنهاد خواهند شد؟‌ توضیح داد:‌ بنده در این زمینه اطلاعی ندارم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.