آخرین خبرپایان پرداخت معوقات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی
0بازدید

سرپرست پرسپوليس ساز جدايي کوک کرد!

سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس در پي تصميم مديرعامل اين باشگاه ساز جدايي کوک کرده است.

سعيد شيريني در خصوص کناره‌گيري رويانيان و عدم حضورش در باشگاه اظهار داشت: با وجود تلاشي که داشتم هنوز نتوانستم رويانيان را پيدا کنم اما دليل عصبانيت سردار را کاملا درک مي‌کنم.سردار رويانيان چقدر بايد براي مسائل حاشيه‌اي که از بيرون به ما تحميل مي‌شود وقت بگذارد؟ رويانيان چقدر بايد عذاب بکشد و عذاب کشيدن پرسپوليس را به خاطر بي‌عدالتي‌هاي اخير به چشم ببيند؟

به گزارش فارس،شيريني ادامه داد: رويانيان چقدر بايد انرژي بگذارد و عليه مسائل پشت پرده فوتبال مصاحبه کند و به جايي نرسد؟ او خوب فهميده وقتي هم حرف بزند روزگار پرسپوليس را سياه مي‌کنند. پس به خاطر نجات پرسپوليس چنين پيام فداکارانه‌اي داده که کار هر کسي نيست.

سرپرست قرمزپوشان تاکيد کرد: در دوره‌اي از ورزش که خيلي‌ها به ميز و صندلي‌شان چسبيده‌اند رويانيان به خاطر عذابي که هواداران مي کشند چنين تصميمي گرفته و اميدوارم عزيزان هيئت مديره مثل هميشه او را حمايت کرده و پيگير احکام کميته انضباطي با جديت باشند.

شريني در پايان تصريح کرد: به شخصه مثل هميشه در کنار رويانيان هستم و با توجه به اعتمادي که به صداقت، سلامت و رفاقت سردار دارم در صورت جدايي احتمالي ايشان من هم کنار خواهم رفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.