آخرین خبرپایان پرداخت معوقات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی
1بازدید

ماجدی: قانون 10 درصد برای ما اجرا نشود

سرپرست تیم استقلال تهران معتقد است هواداران استقلال و پرسپولیس در شهرهای مختلف باید شرایط خاصی داشته باشند و قانون 10 درصد برای آن‌ها لحاظ نشود.

به گزارش ایسنا، سرپرست تیم استقلال تهران پس از دیدار تیمش برابر سپاهان که با نتیجه تساوی بدون گل به پایان رسید اظهار کرد: استقلال هفته به هفته در حال بهتر شدن است و این بازی نیز با بدشانسی نتوانست پیروز شود. البته هر دو تیم موقعیت‌هایی داشتند که سهم استقلال بیشتر بود.

ماجدی اضافه کرد: این مناسب نبود که تعدادی از هواداران استقلال روی قسمت چمن پشت دروازه بنشینند و اگر تمهیداتی مهیا می‌شد، استقلالی‌ها می‌توانستند روی نیمکت‌های خالی جا بگیرند.

سرپرست تیم استقلال تهران در پاسخ به این سوال که نزدیک بودن هواداران امکان دارد به درگیری بینجامد نظر شما چیست گفت: باید ماموران نیروی انتظامی بین هوادارانی که نزدیک به هم هستند، مرزی ایجاد کنند تا هواداران با وجود ا ینکه نزدیک به یکدیگر نشسته‌اند، با هم درگیر نشوند.

ماجدی ادامه داد: این درست است که 10 درصد از سهمیه ورزشگاه باید به تیم‌های مهمان داده شود اما حساب پرسپولیس و استقلال در شهرهای مختلف جدا است چرا که این دو تیم در هر شهری هوادار دارند و باید شرایط بهتری برای این هواداران مهیا گردد.

وی همچنین در پاسخ به این سوال که چرا آرش برهانی مهاجم استقلال در لیست 18 نفره قرار نداشت و در جمع مهمانان ویژه نشسته بود، گفت: شرایط حضور این بازیکن در زمین مربوط به من نیست و صلاحدید امیر قلعه‌نویی بوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.