آخرین خبرپایان پرداخت معوقات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی
1بازدید

مخالفت یونس قانونی با آزادی طالبان

معاون اول رئیس‌جمهور افغانستان در تازه‌ترین اظهارات خود و در جریان دیدار با مجروحان حادثه «ارگون» به انتقاد از روند آزادسازی زندانیان گروه طالبان از زندان‌های افغانستان پرداخته است.

به گزارش تسنیم، «یونس قانونی» معاون اول رئیس‌جمهور افغانستان در تازه‌ترین اظهارات خود و در جریان دیدار با مجروحان حادثه «ارگون» به انتقاد از روند آزادسازی زندانیان گروه طالبان از زندان‌های افغانستان پرداخته است.

وی که چند روز پس از حادثه «ارگون» در ولایت «پکتیکا» صحبت می‌کرد، گفته است که طالبان مسلح پس از آزادی از زندان دوباره به صفوف جنگ پیوسته و ناامنی در افغانستان گسترش پیدا می‌کند.

قانونی با مخالفت با آزادی زندانیان طالب از زندان بیان داشته است: طالبان مسلح پس از آزادی از زندان دوباره به صفوف جنگ رفته و مرتکب جنایت بیشتر شدند.

معاون اول رئیس‌جمهور افغانستان ابراز داشت: من مخالف رهایی کسانی هستم که آنان مردم افغانستان را قربانی می‌سازند، این رویکرد موفق نبوده و ما احساس کردیم که هر وقتی که این ها از زندان رها شدند دوباره به صفوف جنگ رفتند و مرتکب جنایت بیشتر از آن شدند.

این اظهارات قانونی در حالی مطرح می‌شود که گروه طالبان بلافاصله پس از حادثه ارگون این حادثه را محکوم کرده و اعلام داشتند که امارت اسلامی افغانستان هیچگونه دخالتی در این حادثه نداشته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.