آخرین خبرپایان پرداخت معوقات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی
12بازدید

درخواست طلاق بخاطر وسواس های همسر

مرد جواني که از وسواس‌هاي همسرش خسته شده بود، راهي دادگاه خانواده شد و درخواست طلاق داد.

به گزارش مردم سالاری، چندي پيش مرد جوان با مراجعه به دادگاه خانواده درخواست طلاق خود را ارائه کرد و در خصوص علت آن به قاضي گفت: وسواس همسرم مرا ديوانه کرده است. روزي که با محبوبه آشنا شدم و با او ازدواج کردم احساس مي‌کردم خوشبخت ترين مرد روي زمين هستم.

وي ادامه داد: محبوبه خيلي مهربان و با اخلاق بود و از همه نظر عالي بود. ولي وقتي با او به زير يک سقف رفتم تازه متوجه رفتارهاي غير عادي و خسته کننده اش شدم.

مرد جوان افزود: آقاي قاضي همسرم بيماري وسواس دارد. مرتب در حال تميز کردن خانه است. صد بار خانه را تميز مي‌کند و من را هم مجبور مي‌کند که روزي چند بار لباس‌هايم را بشورم. هرچه با او صحبت مي‌کنم که پيش يک مشاوره برود و خودش را درمان کند فايده اي ندارد.

وي بيان داشت: ما هر روز سر تميزي و کثيفي خانه با هم جنگ و دعوا داريم. کافي است يکبار من جايي را کثيف کنم و يا چيزي روي زمين بريزم همسرم چنان داد و دعوايي به راه مي‌اندازد که هرکس نداند تصور مي‌کند که چه اتفاق وحشتناکي افتاده است. راستش من ديگر تحمل زندگي با اين زن را ندارم و مي‌خواهم از او جدا شوم.

بعد از حرف‌هاي اين مرد قاضي همسر وي را نيز به دادگاه احضار کرد تا صحبت‌هاي او را نيز بشنود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علی۱۳۹۹/۰۳/۲۸ ۱۵:۵۳

سلام خانم بنده به شدت نسبت به مو وسواس داره و من هم مرد پر مویی هستم فقط کافیه به دستش مو بچسبه یا مو من نزدیک به مثلا مواد خوراکی یا چیزی باشه همه رو دور میریزه بخدا سه روزه غذا نخوردم و غذاها به سطل ریخته شده دیگه خسته شدم بس که بخاطر مو دعوا داریم.

ناشناس۱۳۹۹/۰۳/۱۶ ۲۰:۴۸

منم شوهرم این بیماری رو داره. و یک سال از عروسیم گذشته حتی یک روز خوش ندیدم

سارا۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۲۰:۵۳

این مرد صد در صد حق داره
من مادرم مبتلا به این بیماری بود و همه ما را زجر داد و پدرم ا زجرکش کرد....

آقا مرتضي۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۲۰:۱۵

آقاي قاضي لطفا تا جنايتي رخ نداده حكم طلاق رو صادر كن.

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۱۵:۴۰

ببرش روانپزشک مردک نادان زود رفتی دادگاه؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۱۳:۵۸

به طلاق فکرنکن طلاق آخرین راهه ، اگه شریک زندگیش هستی به فکردرمانش باش قطعا بعدازدرمان یک عمر ممنون تو خواهد شد .

جواد۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۱۱:۴۱

طلاقش بده بره بابا این هم شد زن برای تو ؟

mir۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۱۰:۵۹

چرا به یه روانشناس مراجعه نمی کنه؟
یه روانشناس خوب به راحتی مشکلشو حل می کنه.
من این مشکلو داشتم با 8 جلسه مشکلم برطرف شد

ايراني00۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۱۰:۵۷

وسواس درمان دارويي داره. فقط لازمش اينه كه خود طرف قبول كنه وسواس داره و به پزشك مراجعه كنه.

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۱۰:۳۹

شما باید راجع به خصوصیات اخلاقی و رفتاری هم از ازشون سوال میکردین البته پیش از ازدواج! مگه اینکه واقعیت رو بهتون نگفته باشه! البته من هم با شخصی آشنا شدم که خودش بهم گفت وسواس داره و من هم بیخیالش شدم!

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۱۰:۲۹

وسواس یک بیماری است که باید درمان شود . پارانویا یا بدگمانی هم یک بیماری ذهنی است که معمولا مردها گرفتار این بیماری می شوند و همسرشان را کلافه می کنند. تابناک جان چرا پرونده های طلاق را انتخاب می کنی و آنهایی که زنان ، بیمار یا مقصرند چاپ می کنی ؟؟؟

ناشناس۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۰۹:۵۲

این جور آدم هارو اگر تمایلی به درمان خودشون ندارن باید تنهاشون بذاری . بهترین راه طلاق !

سوران۱۳۹۳/۰۹/۲۴ ۰۹:۵۱

کاش کمی بیشتر مدارا کنند .

خدا به وسواس ها شفا دهد خیلی بد دردی است .

خودشان از همه بیشتر اذیت میشن .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.