آخرین خبرحمایت جنجالی نماینده دموکرات از رقیب جمهوری‌خواه؛ استعفای دسته جمعی در حزب دموکرات
678بازدید

بولت در اولدترافورد به میدان می رود

سریع ترین مرد جهان امروز شنبه در بین دو نیمه دیدار تیم‌های منچستریونایتد و آرسنال در زمین چمن ورزشگاه اولدترافورد حاضر می شود.

به گزارش مهر به نقل از آسوشیتد پرس، برنده سه مدال طلای رقابت‌های دوومیدانی المپیک 2008 پکن، روز یکشنبه در مسابقات منچستر شرکت خواهد کرد.

بولت روز شنبه در بین دو نیمه دیدار تیم‌های منچستریونایتد و آرسنال در زمین چمن ورزشگاه اولدترافورد حضور پیدا خواهد کرد. تیم سرآلکس فرگوسن در دیدار امروز با یک تساوی هم به عنوان قهرمانی رقابت‌های لیگ برتر دست پیدا می کند.

وی روز جمعه در تمرینات من یونایتد حضور پیدا کرد. یوسان بولت مربی کریستیانو رونالدو، بازیکن سال 2008 فوتبال جهان است.

بولت در حالی در رقابت‌های دوومیدانی منچستر شرکت می کند که بتازگی از یک حادثه رانندگی جان به در برده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.