آخرین خبرپایان پرداخت معوقات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی
2بازدید

برگزاری دو تجمع مقابل مجلس

جمعی از مربیان پیش دبستانی و کارکنان بخش خصوصی شرکت مخابرات صبح امروز (یکشنبه) برای رسیدگی به وضعیت استخدامی خود مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.

برگزاری دو تجمع مقابل مجلسجمعی از مربیان پیش دبستانی و کارکنان بخش خصوصی شرکت مخابرات صبح امروز (یکشنبه) برای رسیدگی به وضعیت استخدامی خود مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.

به گزارش ایرنا، مربیان پیش دبستانی در اعتراض به وضعیت استخدامی خود مقابل مجلس شورای اسلامی تجمع کردند.

یکی از این تجمع کنندگان در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی گفت: ما خواهان تبدیل وضعیت استخدامی خود بدون برگزاری آزمون و با اولویت هستیم ولی دولت این موضوع را تنها منوط به برگزاری آزمون کرده است.

وی گفت: ما سال ها است که در آموزش و پرورش شاغل هستیم از این رو از دولت می خواهیم اجازه دهد ما با اولویت و بدون برگزاری آزمون استخدام شویم.

تجمع کارکنان بخش خصوصی شرکت مخابرات


همچنین جمعی از کارکنان بخش خصوصی شرکت مخابرات امروز با تجمع مقابل مجلس خواستار تبدیل وضعیت استخدامی خود شدند.

یکی از این تجمع کنندگان گفت: ما خواهان اجرای طرح طبقه بندی مشاغل در بخش خصوصی شرکت مخابرات و دارا بودن امنیت شغلی لازم هستیم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.