آخرین خبرپایان پرداخت معوقات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی
0بازدید

طعنه پوتین به ترکیه درباره اس ‌400

«چون پیشتر هیچ سامانه دفاع هوایی روسی در سوریه نبود، جنگنده‌های ترکیه بارها حریم هوایی آنها را نقض می‌کردند؛ اما اگر می‌توانند اکنون با وجود اس400 این کار را انجام دهند!»

ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه روز پنجشنبه در مصاحبه با خبرنگاران اعلام کرد که با وجود استقرار سامانه‌های دفاع موشکی اس‌400 در پایگاه هوایی حمیمیم، ترکیه دیگر قادر نخواهد بود به حریم هوایی سوریه تجاوز کند.

به گزارش جام نیوز به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک (sputnik news) پوتین که در کنفرانس خبری سالانه‌اش در مسکو صحبت می‌کرد؛ ضمن بیان اینکه سامانه‌های اس400 دیگر اجازه نخواهند داد جنگنده‌های ترک با مصونیت وارد حریم هوایی سوریه شوند؛ تاکید کرد که روسیه حضورش را در سوریه بیشتر کرده است.

رئیس جمهور روسیه خاطر نشان کرد: «آنها (مقامات ترکیه) خیال می‌کردند ما دُم خود را روی کولمان گذاشته و فرار می‌کنیم! نه روسیه چنین کشوری نیست. ما تعداد جنگنده‌های خود را در سوریه افزایش داده‌ایم.»

وی با اشاره به استقرار سامانه‌های موشکی پیشرفته اس400 تصریح کرد: چون پیشتر هیچ سامانه دفاع هوایی روسی در این کشور (سوریه) نبود، جنگنده‌های ترکیه بارها حریم هوایی آنها را نقض می‌کردند؛ اما اگر می‌توانند اکنون با وجود اس400 این کار را انجام دهند!

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۴/۰۹/۲۷ ۱۹:۰۰

دمدم بوتين كرم

ناشناس۱۳۹۴/۰۹/۲۷ ۱۵:۱۸

روسیه تکنولوژیش زیر سوال رفت وبظور وحشتناکی حیثیت علمی وجنگیش زیر سوال رفت بطوری که برای جبران این حیثیت خیلی از سردمدارانش خواستند که ازبمب اتم استفاده کنند

ناشناس۱۳۹۴/۰۹/۲۷ ۱۴:۵۵

پوتنپین اگر راست می گوید جلوی تجاوز هوایی اسراییل به خاک سوریه را هم بگیرد !

ناشناس۱۳۹۴/۰۹/۲۷ ۱۲:۴۲

حال این بنده خداهارو بدجوری گرفته! البته حق داره و اردوغان خیلی حماقت کرد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.