آخرین خبرپایان پرداخت معوقات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی
0بازدید

توافق برسر کاهش اعزام به مکه

محدودیت ها برای سفر به مکه شامل حال حجاجی که بیشتر در معرض بیماری هستند مثل سالمندان و زنان حامله و کودکانی که کمتر از دوازده سال عمر دارند و افراد مبتلا به بیماریهای مزمن ، می شود.

وزرای بهداشت کشورهای عربی در نشست روز چهارشنبه خود در قاهره توافق کردند به منظور مقابله با شیوع بیماری آنفلوانزای خوکی شمار حجاجی که امسال به مکه اعزام می شوند ، کاهش دهند.


واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه : ابراهیم الکردانی سخنگوی مصر در سازمان جهانی بهداشت گفت : تدابیری که درباره آن توافق شد باید در کشورهایی که در نشست قاهره حضور داشتند به تصویب برسد.

سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد ، محدودیت ها برای سفر به مکه شامل حال حجاجی که بیشتر در معرض بیماری هستند مثل سالمندان و زنان حامله و کودکانی که کمتر از دوازده سال عمر دارند و افراد مبتلا به بیماریهای مزمن ، می شود.

حسین الجزایری مدیر منطقه ای سازمان جهانی بهداشت در خاورمیانه نیز تاکید کرد : عربستان این محدودیتها را اعمال خواهد کرد و کسی که به این تدابیر احترام نگذارد روادید دریافت نخواهد کرد.

سازمان جهانی بهداشت هشدار داد ویروس آنفلوانزای خوکی نسبت به سایر بیماری ها با سرعت بی سابقه ای در جهان در حال گسترش است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.