آخرین خبرحمایت جنجالی نماینده دموکرات از رقیب جمهوری‌خواه؛ استعفای دسته جمعی در حزب دموکرات
0بازدید

دپیورت تنها نماینده ایران از فوتبال آلمان

 مدیر تیم FSV فرانکفورت اعلام کرد تنها سه بازیکن این تیم به نام‌های باری، حامل و ویوارو قرارداد رسمی دارند و دیگر بازیکنان تیم دوم شهر فرانکفورت در بلاتکلیفی به‌سر می‌برند.
به گزارش تابناک ورزشی، بن اشنایدر، مدیر جدید تیم FSV فرانکفورت گفت: تنها سه بازیکن تیم ما قرارداد دارند و از دو هفته دیگر تمرینات‌مان با حضور حداکثر 10 بازیکن آغاز خواهد شد.
وی افزود: باید روحیه مثبتی داشته باشیم و مرحله به مرحله تیم FSV را آماده کنیم. در دور جدید تمرینات شاید تعداد بازیکنان ما به 10 یا 12 نفر برسد.
با توجه به صحبت‌های امروز بن اشنایدر مدت زمان باقیمانده از قرارداد احسان حاج صفی، ملی پوش ایرانی تیم FSV فرانکفورت پس از سقوط این تیم به دسته پایین‌تر دیگر اعتبار ندارد و این بازیکن می‌تواند با معرفی تیم جدیدش رضایت‌نامه خود را دریافت کند.
تیم FSV فرانکفورت در فصل اخیر بوندس‌لیگای دو رده هفدهم جدول رده‌بندی را کسب کرد تا پس از هشت سال دوباره به دسته پایین‌تر سقوط کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.