آخرین خبرحمایت جنجالی نماینده دموکرات از رقیب جمهوری‌خواه؛ استعفای دسته جمعی در حزب دموکرات
1بازدید

تقویت تولید با بازنگری در معافیت های مالیاتی

عضو هیئت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: بخشی از معافیت های مالیاتی مبتنی بر مطالعه جامع نبوده این درحالی است که باید مجلس و دولت در این رابطه بازنگری داشته باشند.

سیدفرید موسوی درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت با تاکید بر لزوم تقویت تولید گفت:تجربه اقتصاد کشور نشان داده،روند رشد اقتصادی به نحوی بوده که تاثیر قابل توجهی در اشتغال زایی نداشته و بیشتر مبتنی بر درآمدهای نفتی بوده است.

نماینده مردم تهران،ری،شمیرانات،اسلامشهر و پردیس درمجلس شورای اسلامی افزود:ساختار اقتصادی کشور دارای ضعف هایی است که باید براساس سیاست های کارشناسی اصلاح شود.

این نماینده مردم درمجلس دهم افزود:درحال حاضر به دلیل کاهش قیمت نفت،از درآمدهای حاصل از صادرات نفت کاسته شده که این موضوع در وضعیت اقتصادی موجود موثر بوده است.

موسوی گفت:یکی از اهداف اقتصادی این است که به درآمدهای نفتی کشور اتکا نشود که برای انجام این مهم بطورطبیعی باید به درآمدهای حاصل از مالیات توجه شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.