رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرعراقچی: اکنون نوبت کاخ سفید است که انتخاب کند
5بازدید
۰

برای پورحیدری دعا کنید

 همسر منصور پورحیدری گفت: می‌دانم مردم در این ایام برای همسرم دعا کرده‌اند، اما باز هم از همه التماس دعا داریم.
به گزارش تابناک ورزشی،فریده شجاعی درباره وضعیت بیماری منصور پورحیدری اظهار داشت: به‌طور قطع نمی‌توانیم بگوییم که حال همسرم خوب است، چرا که شرایط ثابتی ندارد. در حال حاضر وضعیت عمومی ایشان خوب است، اما برخی مواقع نوسان قند خون، او را اذیت می‌کند. برخی مواقع نیز دچار تب و ضعف می‌شود.
وی در مورد اینکه پزشکان چه نظری می‌دهند، گفت: اگر شما متوجه شدید، به ما هم بگویید، چون پزشکان چیزی نمی‌گویند! آنها در حال درمان و تغییر داروها هستند. خوشبختانه همسرم دو روز است که به بخش منتقل شده است، اما همچنان باید تحت درمان باشد.
همسر پورحیدری خاطرنشان کرد: از همه مردم و مسئولانی که به عیادت پورحیدری آمدند، تشکر می‌کنیم. می‌دانم در این ایام برای ایشان دعا کرده‌اند، اما باز هم از همه آنها التماس دعا داریم.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۰
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است.

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.