آخرین خبرحمایت جنجالی نماینده دموکرات از رقیب جمهوری‌خواه؛ استعفای دسته جمعی در حزب دموکرات
2بازدید

اظهارنظر جالب ویسی در مورد حاج صفی!

عبدالله ویسی می‌گوید: پست حاج صفی را تغییر ندادیم تا آب به آب شود.
به گزارش تابناک ورزشی، عبدالله ویسی در نشست خبری پیش از دیدار با ذوب آهن گفت: بازی با ذوب آهن بازی حساسی است. مثل تمام دربی های دنیا از حساسیت زیادی برای مردم اصفهان برخوردار است. برای ما مهم است که بازی خوب و شایسته‌ای انجام بدهیم و خوش شانس باشیم و سه امتیاز بازی را بگیریم و جبران بازی گذشته را کنیم و امیدوارم تماشاگران بازی خوبی ببیند.
وی در مورد نتیجه بازی گفت: نیاز مبرم به سه امتیاز بازی داریم و مهم این است که بازیکنان ما با تمام تمرکز مقابل ما بازی خواهند کرد. ذوبی ها هم همین شرایط را دارد و نتیجه بازی ربطی به تلاش بازیکنان دارد.
ویسی در مورد تعطیلات لیگ گفت: تعطیلی لیگ باعث خوشحالی ما به خاطر دو برد تیم ملی شد. از نظر تمرینی سودی برای ما نداشت و فرسوده‌تر شدیم اما خوب شد که از دو بازی تیم ملی 6 امتیاز گرفت.
سرمربی سپاهان در مورد بازی‌های حاج صفی در تیم ملی و سپاهان و تغییر پستش گفت: همانطور که از احسان انتظار داشتیم فوق العاده بازی کرد و امیدوارم او مهره خوبی برای تیم ملی در این مسابقات و جام جهانی باشد.
وی بار دیگر در پاسخ به این سوال که حاج صفی در تیم ملی در پست متفاوتی بازی می کند گفت:  آدمی که شایسته باشد هر کاری را خوب انجام می دهد. احسان هم همین شرایط را دارد و اینکه بازیکنی 10 متر جلوتر باشد یا عقب تر فقط بحث‌های روانی دارد. در بازی با پرسپولیس هم هافبک دفاعی و هم هافبک نفوذی بازی کرد. ما او را جابه جا نمی‌کنیم که آب به آب شود. امیدوارم به تیم ملی کمک کند. او بعد از بازی با پرسپولیس هم به تیم ملی رفت و خوب بازی کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.