آخرین خبرحمایت جنجالی نماینده دموکرات از رقیب جمهوری‌خواه؛ استعفای دسته جمعی در حزب دموکرات
1بازدید

ورود موج جدید بارشی از شمال غرب

کارشناس سازمان هواشناسی گفت: امروز برای ۱۳ استان کشور به ویژه شمال شرق و جنوب شرق بارش پراکنده باران پیش بینی می شود.

به گزارش «نسیم آنلاین»، فریبا گودرزی اظهار داشت: در سه روز گذشته بیشترین بارش باران در نیکشهر سیستان و بلوچستان با 14 میلیمتر به ثبت رسیده است. پس از آن، در لاله زار کرمان شاهد بارش 13 میلیمتر باران هستیم. همچنین در این مدت باران نسبتا خوبی در بافت و آمل باریده است.

وی ادامه داد: با ورود موج جدید بارش ها امروز شاهد بارندگی در استان های اردبیل، آذربایجان شرقی و غربی خواهیم بود. همچنین در سواحل خزر باران به صورت پراکنده می بارد.

کارشناس سازمان هواشناسی با بیان اینکه سامانه بارشی در شرق و جنوب شرق کشور فعال است، افزود: امروز باران در استان های خراسان رضوی،جنوبی،سمنان و بخش هایی از خراسان شمالی می بارد. البته در استان های سیستان وبلوچستان، بخش هایی از کرمان و شرق هرمزگان بارش پراکنده پیش بینی می شود.

به گفته گودرزی از فردا شاهد جوی آرام در کشور خواهیم بود، اگرچه در برخی استان ها بارش پراکنده رخ می دهد.

وی تاکید کرد: امروز برای تبریز وزش باد نسبتا شدید پیش بینی می شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.