نجات خونین دختر 11 ساله از دست پدر معتاد

کد خبر: ۷۲۵۳۲۱
|
۰۶ شهريور ۱۳۹۶ - ۱۰:۱۲ 28 August 2017
|
13001 بازدید
فرمانده انتظامی فسا گفت: با فداکاری و اقدام به موقع ماموران، دختر ۱۱ ساله که ساعت ها توسط پدرش در منزل محبوس شده بود رها و مامور فداکار از ناحیه دست مجروح و راهی بیمارستان شد.

به گزارش جام جم، سرهنگ علی شیبانیان تصریح کرد: روز گذشته با اعلام مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر درگیری خانوادگی در یکی از محله های شهرستان فسا، بلافاصله ماموران کلانتری به محل اعزام و مشاهده شد مردی میانسال پس از مصرف ماده مخدر شیشه با خانواده خود درگیر و با بکارگیری سلاح سرد و مجروح کردن دو برادرش، دختر ۱۱ ساله اش را در منزل حبس کرده است.

وی افزود: به لحاظ حساسیت شدید موضوع، در کمترین زمان گروه ویژه از افسران یگان امداد در محل حاضر و با اقدام به موقع و شگرد های خاص پلیسی، دختر محبوس شده را از پنجره حمام خارج کردند.

فرمانده انتظامی فسا گفت: ماموران تلاش کردند فرد مذکور را به آرامش دعوت کرده که وی با توجهی و در حالی که چاقو به دست داشت با قدرت نمایی حاضران و پلیس را تهدید می کرد.

سرهنگ شیبانیان ادامه داد: با فداکاری و اقدام به موقع یکی از ماموران، متهم در عملیاتی ضربتی خلع سلاح و دستگیر شد.

این مقام انتظامی با بیان اینکه در اقدام شجاعانه، مامور انتظامی از ناحیه دست مجروح و روانه بیمارستان شد، خاطرنشان کرد: حال عمومی وی پس از عمل جراحی رضایت بخش است.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟