رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرقیمت طلا و سکه امروز 16 آبان/ اصلاح قیمت یا ریزش واقعی؟
3بازدید
۰

موز ۳۶ درصد گران شد

طی اردیبهشت ماه قیمت تخم مرغ ماشینی با ٥٥.٦ درصد، برنج خارجی درجه یک با ٣٧.٢ درصدو موز با ٣٦.٨ درصد افزایش، به ترتیب بیشترین افزایش قیمت اقلام خوراکی را نسبت به اردیبهشت ١٣٩٦ داشتند.

طی اردیبهشت ماه قیمت تخم مرغ ماشینی با ٥٥.٦ درصد، برنج خارجی درجه یک با ٣٧.٢ درصدو موز با ٣٦.٨ درصد افزایش، به ترتیب بیشترین افزایش قیمت اقلام خوراکی را نسبت به اردیبهشت ١٣٩٦ داشتند.

به گزارش مهر، مرکز آمار ایران متوسط قیمت اقلام خوراکی مناطق شهری را در اردیبهشت ماه منتشر کرد.

بر اساس نتایج به دست آمده در اردیبهشت ماه ١٣٩٧ بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه گذشته، مربوط به اقلام «پرتقال محصول داخل» با ٢٥.٣ درصد افزایش، «سیب درختی زرد» با ١١.٩ درصد افزایش و «موز» با ٧.٦ درصد افزایش بوده است.

بیشترین کاهش قیمت در ماه اردیبهشت نسبت به ماه گذشته نیز مربوط به اقلام «گوجه فرنگی» با ١٠.٥ درصد کاهش و «خیار» با ٩.٠ درصد کاهش است.

بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل (اردیبهشت ١٣٩٦) مربوط به «تخم مرغ ماشینی» با ٥٥.٦ درصد افزایش و پس از آن «برنج خارجی درجه یک» با ٣٧.٢ درصد افزایش و «موز» با ٣٦.٨ درصد افزایش است.

بیشترین کاهش قیمت نسبت به اردیبهشت ١٣٩٦ مربوط به «گوجه فرنگی» با ٤٨.٧ درصد کاهش و پس از آن «سیب درختی زرد» با ٢٠.٦ درصد کاهش (علی رغم داشتن رتبه دوم بیشترین افزایش قیمت نسبت ماه قبل) و «سیب زمینی» با ١٩.٦ درصد کاهش است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.