آخرین خبرپایان پرداخت معوقات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی
1بازدید

فتحی:اجازه جدایی به حسینی نمی دهیم

مدیرعامل باشگاه استقلال درباره صحبت‌های حسینی مبنی بر درخواست خروجش از این باشگاه در نیم فصل، گفت: حسین حسینی، بازیکنی است که تا آخر فصل با باشگاه قرارداد دارد. اگر هر کسی بخواهد بعد از نیمکت نشینی از باشگاه برود، نظم و نظام ما بر هم خواهد ریخت. در لیگ، شانزده تیم حضور دارند و هر تیم ۲۵ بازیکن دارد، یعنی می‌شود ۱۶ تیم ۲۵ نفری، برای هر تیم فقط یازده بازیکن به زمین می‌روند و در نتیجه‌ سایر بازیکنان در صورت بازی نکردن باید از تیم بروند؟آیا باید بقیه جا به جا شوند؟ 

به گزارش تابناک ورزشی، فتحی ادامه‌ داد: بازیکن قرارداد دارد و باید تا پایان قراردادش در تیم حضور داشته باشد. من منتظر هستم که حسینی به تهران بیاید و با او صحبتی داشته باشیم. او باید پاسخگوی حرف‌هایش در کمیته‌ انضباطی باشد. صحبت‌های این بازیکن بار حقوقی دارد. او نه می‌تواند مشخص کند که در ترکیب اصلی بازی کند و نه می‌تواند جایی برود و باید تا آخر در این باشگاه بماند، حتی اگر ۳۰ بازی نیمکت‌نشین باشد.

مدیرعامل باشگاه استقلال در مورد جریمه شدن این بازیکن، خاطرنشان کرد: قطعا با او برخورد خواهد شد و او باید پاسخگوی رفتارش در کمیته‌ انضباطی باشد. تکلیف نفرات اصلی یک تیم را سرمربی و کادر فنی مشخص می‌کند و بازیکنان باید از آن تمکین کند و حالا فرقی نمی‌کند چه حسینی باشد یا بازیکن دیگر. بازیکن باید خودش را آماده بازی کند و در صوت صلاحدید مربی برای تیمش بازی کند. در غیر این صورت باید نیمکت نشین باشد.

وی در ادامه‌ درباره جلسه با جباری و اضافه شدن کاپیتان پیشین آبی‌ها به کادر فنی فعلی این تیم، بیان‌ کرد: من بارها تاکید کرده‌ام و دوباره این حرف را می گویم که تاکنون کسی قصد اضافه شدن به کادر فنی را ندارد. من با مجتبی جباری، فرهاد مجیدی و هاشم بیک‌زاده و بسیاری از بازیکنان پیشین دیگر استقلال صحبت کرده‌ام اما جلسات ما پیرامون طلب‌های آن‌ها از استقلال بوده و درباره جانشینی ساناک و اضافه شدن به کادر فنی صحبتی صورت نگرفته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.