رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرنگاهی به کارنامه هنری مرحوم کوروش زارعی؛ از «لاوی» یوسف پیامبر تا سال‌ها حضور در صحنه تئاتر
8بازدید
۰

FATF را نباید سیاسی کرد

رییس کمیته سیاست خارجی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این‌که «موضوع بررسی لوایح مرتبط با FATF در مجمع تشخیص با اقدام آمریکا علیه سپاه دو مقوله جداگانه‌ای است»، گفت: نباید موضوع FATF را سیاسی کرد.

رییس کمیته سیاست خارجی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با تاکید بر این‌که «موضوع بررسی لوایح مرتبط با FATF در مجمع تشخیص با اقدام آمریکا علیه سپاه دو مقوله جداگانه‌ای است»، گفت: نباید موضوع FATF را سیاسی کرد.

مرتضی صفاری نطنزی در گفت‌وگو با ایسنا، در واکنش به برخی اظهارنظرها مبنی بر این‌که با اقدام آمریکا در قراردادن نام سپاه در لیست گروه‌های تروریستی، لوایح مرتبط با FATF در مجمع تشخیص تصویب نخواهد شد، اظهار کرد: این حرف‌ها هیچ‌گونه منبع و پایگاه مشخصی ندارد کما این‌که باید این دو مقوله را از یکدیگر جدا کرد.

وی با تاکید بر این‌که «موضوع مربوط به FATF را نباید سیاسی کرد»، ادامه داد: برخی به اشتباه این موضوع را به صحن جامعه آورده و سیاسی کردند حال این‌که این مباحث کارشناسی است که باید مسیر خود را طی کند. قطعا ما براساس منافع‌مان تصمیم‌گیری خواهیم کرد.

رییس کمیته سیاست خارجی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد که اگر این موضوع به نفع کشور و در راستای منافع ملی نبود این کار صورت نمی‌گرفت.

صفاری نطنزی یادآور شد: بعد از آنکه آمریکا نام سپاه را در لیست گروه‌های تروریستی قرار داد جامعه به خوبی عکس‌العمل نشان داد و همه از سپاه پشتیبانی کردند این موضوع خود باعث تقویت روحیه همبستگی، اتحاد ملی و همگرایی در جامعه شد که باید از این فرصت به خوبی استفاده کرد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۰
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است.

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.