آخرین خبرپایان پرداخت معوقات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی
2بازدید

هجوم ارتش رژيم صهيونيستي به غزه

منابع فلسطيني از يورش امروز نيروهاي ارتش رژيم صهيونيستي به شرق غزه خبر دادند و اعلام كردند كه نيروهاي فلسطيني با حمايت تانك‌هاي خود به غزه حمله‌ور شدند.

تانك‌ها و نيروهاي ارتش رژيم صهيونيستي امروز به شرق غزه يورش بردند و پس از آن بولدوزر‌هاي صهيونيستي به تخريب اراضي زراعي مردم فلسطين اقدام كردند.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري آلمان، منابع فلسطيني از يورش امروز نيروهاي ارتش رژيم صهيونيستي به شرق غزه خبر دادند و اعلام كردند كه نيروهاي اسرائیلی با حمايت تانك‌هاي خود به غزه حمله‌ور شدند.

به گزارش منابع فلسطيني، اين يورش محدود، در منطقه "ناحل عوز " در حدود 150 متر به سمت منطقه الشجاعيه در شرق نوار غزه صورت گرفت.

به گفته اين منابع، نيروهاي اسرائيلي با پشتيباني تانك‌ها و در ميان تبادل آتش گسترده به سوي مردم منطقه يورش بردند ولي در اين درگيري كسي آسيب نديد.

بنا بر اين گزارش، پس از يورش نيروهاي صهيونيستي، بولدوزر‌هاي ارتش اين رژيم نيز از فرصت به دست آمده استفاده و اراضي كشاورزي مردم فلسطين را تخريب كردند.

در همين ارتباط، بر خلاف امروز، در درگيري‌هاي روز جمعه يك فعال فلسطيني به شهادت رسيد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۳۰ ۰۹:۲۵

خبر را اصلاح کن (نیروهای اسراییلی با حمایت تانک هایشان نه نیروهای فلسطینی(حواست راجمع کن

ali۱۳۸۹/۰۱/۳۰ ۰۰:۵۹

ممنون می شم این نقاطی را که می گین روی نقشه نشان بدهید تا ما کاملا متئجه بشویم نه این که یک نقطه را می گین و ما با منطقه اشنائی نداریم

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۲۹ ۲۳:۴۷

تا وقتی ما شعار بدهیم و هیچکدام ما حاضر به شهادت برای آرمان فلسطین نباشم، وضعیت همین است.

ناشناس۱۳۸۹/۰۱/۲۹ ۲۲:۱۵

نصر من الله و فتح القریب

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.