آخرین خبرحمایت جنجالی نماینده دموکرات از رقیب جمهوری‌خواه؛ استعفای دسته جمعی در حزب دموکرات
0بازدید

حریق در معبد هندوهای بندرعباس

خوشبختانه از ساعت ۱۲:۱۱ ظهر امروز با حضور نیروهای آتش نشانی عملیات اطفا آغاز و در حال حاضر نیز آتش سوزی اطفا شده است و اکنون نیز در حال علت یابی هستیم.

حریق در معبد هندوهای بندرعباس

به گزارش تابناک، مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری بندرعباس از آتش سوزی در غرفه های ضلع شمالی معبد هندوهای بندرعباس خبرداد.

فرجام دانش در گفت و گو با ایسنا، افزود: از ساعت ۱۲:۰۶ ظهر امروز غرفه های صنایع دستی مستقر در ضلع شمالی معبد هندوها بندرعباس نیز دچار حریق شدند.

وی اظهار کرد: خوشبختانه از ساعت ۱۲:۱۱ ظهر امروز با حضور نیروهای آتش نشانی عملیات اطفا آغاز و در حال حاضر نیز آتش سوزی اطفا شده است و اکنون نیز در حال علت یابی هستیم.

دانش با بیان اینکه حدود ۲۰ غرفه در این حادثه دچار حریق شدند، اضافه کرد: برای ساخت این غرفه ها که از جنس چوب و سوند هستند هیچ استعلامی از سازمان آتش نشانی گرفته نشده است.

وی ادامه داد: خوشبختانه به بنای تاریخی معبد هندوها نیز آسیبی وارد نشده است.

به گزارش ایسنا، معبد هندوهای بندرعباس که بدست هندیان در سال ۱۳۱۰ هجری شمسی احداث شده، ترکیبی از معماری ایرانی اسلامی و هندی است که جزو آثار تاریخی ثبت شده در هرمزگان است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.