آخرین خبرپایان پرداخت معوقات اردیبهشت‌ماه بازنشستگان تأمین اجتماعی
3بازدید

ونزوئلا آب پاکی را روی دست آمریکا ریخت

رئیس جمهوری موقت ونزوئلا در واکنش به اظهارات مداخله جویانه وزیر خزانه داری آمریکا گفت: ملت ونزوئلا هرکز دستوری از هیچ طرف خارجی را نخواهد پذیرفت.

ونزوئلا آب پاکی را روی دست آمریکا ریخت

خبرگزاری اسپوتنیک روسیه گزارش داد، رودریگز اظهارات بسنت را اظهاراتی بد و ناشایست خوانده است.

به گزارش تابناک به نقل از دنیای اقتصاد؛ وی که در مراسمی برای بررسی اصلاح قانون سوخت در کشورش سخن می گفت، افزود: وزیر خزانه داری آمریکا اظهارات نامناسب و بدی را مطرح کرده است که باید به آن پاسخ دهم و بگویم که : ملت ونزوئلا هرگز دستوری از هیچ طرف خارجی نخواهند پذیرفت، آنها دولت دارند و این دولت مطیع و فرمانبردار ملت است و هیچ طرف خارجی دیگری نداریم که از آن فرمانبرداری کنیم.

رودریگز در عین حال بر آمادگی کشورش برای روابط با آمریکا و مبتنی بر احترام متقابل تأکید کرد و گفت: ما نمی ترسیم و از برقراری رابطه ای مبتنی بر احترام با آمریکا نیز هراسی نداریم، اما باید روابط کشورها [با ما] مبتنی بر احترام به قانون بین الملل باشد.

اظهارات رودریگز درحالی بیان می شود که وزیر خزانه داری آمریکا اعلام کرد که مدیریت فروش نفت و دیگر منابع دیگر ونزوئلا را ایالات متحده انجام خواهد داد.

وی دیروز نیز با اشاره به فشار ایالات متحده از زمان حمله به ونزوئلا و ربایش نیکلاس مادورو رئیس‌جمهوری این کشور توسط نیروهای ویژه آمریکایی تاکید کرد که دستورات از واشنگتن در مورد سیاستمداران ونزوئلایی کافی است.

او در سخنرانی خود خطاب به کارگران نفتی ایالت شرقی «آنزاتوگویی»، گفت: «اجازه بدهید سیاست‌های [دولت] ونزوئلا، اختلافات و درگیری‌های داخلی ما را برطرف کند. قدرت‌های خارجی دیگر بس است».

به گزارش ایرنا، بامداد روز شنبه سوم ژانویه ۲۰۲۶ (۱۳ دی ۱۴۰۴)، کاراکاس، پایتخت ونزوئلا، به همراه ایالت‌های میراندا، آراگوآ و لا گوایرا، صحنه حملات نیروهای آمریکایی بودند که به قربانی شدن شماری از غیرنظامیان منجر شد.

دولت ونزوئلا این اقدام را «تهاجم نظامی» خواند. روسیه، ایران و شماری از کشورها نیز این اقدام آمریکا را محکوم کردند.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا مدتی پس از حمله از ربودن مادورو و همسرش خبر داد و پس از آن، با حکم دیوان عالی قانون اساسی ونزوئلا، دلسی رودریگس معاون مادورو، رئیس‌جمهوری موقت این کشور معرفی شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۴/۱۱/۰۷ ۱۲:۵۱

ونزوئلا رسما مستعمره ی آمریکا شد متاسفانه

ناشناس۱۴۰۴/۱۱/۰۷ ۱۲:۴۷

فقط حرف میزند .زنده بودنش را وامداراست

مهدی۱۴۰۴/۱۱/۰۷ ۱۲:۴۳

چقدر هم ونزوئلا قدرت داره

ناشناس۱۴۰۴/۱۱/۰۷ ۱۲:۳۴

آب پاکی ؟؟؟؟
خداییش شما این خبر رو برای کی منتشر میکنین؟؟؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.