رویترز: ایران خواهان افزایش صادرات نفت است

کد خبر: ۹۲۰۰۹۸
|
۰۳ شهريور ۱۳۹۸ - ۲۱:۴۴ 25 August 2019
|
6262 بازدید
در پی سفر ظریف به محل برگزاری اجلاس گروه ۷، چند منبع معتبر به خبرگزاری رویترز اطلاع داده‌اند که ایران بر سر برنامه موشکی و حقوقش در خصوص غنی‌سازی اورانیم مذاکره نخواهد کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، خبرگزاری رویترز روز یکشنبه به نقل از دو مقام رسمی ایرانی و یک دیپلمات گزارش داد که ایران از کشور‌های اروپایی می‌خواهد که اگر تمایل به حفظ توافق هسته‌ای دارند، فروش نفت ایران را به حداقل ۷۰۰۰۰۰ و حداکثر به ۱۵۰۰۰۰۰ بشکه در روز برسانند.

یک مقام رسمی ایران گفت: ما به منظور ایجاد فضایی برای مذاکره و برای نشان دادن حسن نیت خود، به درخواست فرانسه پاسخ دادیم. ما می‌خواهیم حداقل هفتصد هزار بشکه نفت در روز صادر و هزینه آن را نقد دریافت کنیم. این تنها شروع است. صادرات نفت ما باید به یک و نیم میلیون بشکه در روز برسد.

یک مقام رسمی دیگر افزود: ایران نه می‌تواند بر سر برنامه موشکی خود مذاکره کند نه این کار را خواهد کرد. ما این مسئله را به طور واضح و شفاف اعلام کردیم.

یک دیپلمات ایرانی نیز تصریح کرد که تهران مذاکره بر سر حقوقش در خصوص غنی‌سازی اورانیم و چرخه سوخت هسته‌ای بومی خود را رد کرده است.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟