سفر وزیر خارجه رژیم صهیونیستی به اوکراین

وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در نخستین سفر رسمی یک وزیر اسرائیلی به اوکراین از زمان آغاز عملیات نظامی روسیه، صبح امروز -پنج‌شنبه- وارد کی‌یف شد
کد خبر: ۱۱۶۴۲۱۴
|
۲۷ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۲:۵۶ 16 February 2023
|
2797 بازدید


به گزارش تابناک به نقل از روسیا الیوم، «الی کوهن»، وزیر خارجه رژیم صهیونیستی در نخستین سفر رسمی یک وزیر اسرائیلی به اوکراین از زمان آغاز عملیات نظامی روسیه، صبح امروز -پنج‌شنبه- وارد کی‌یف شد.

قرار است کوهن با «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس‌جمهوری و «دیمیتری کولبا»، وزیر خارجه اوکراین دیدار و در مراسم بازگشایی سفارت اسرائیل در کی‌یف شرکت کند.

وی همچنین از مناطق «بابی یار» و «بوچا» دیدن خواهد کرد.

کوهن گفت: «امروز در نخستین سفر یک وزیر اسرائیلی از زمان آغاز جنگ به کی‌یف رسیدم. اسرائیل سال گذشته در کنار اوکراین و مردم این کشور ایستاد. امروز سفارت اسرائیل در کی‌یف را بازگشایی می‌کنیم و سفارت با هدف تقویت روابط دو جانبه به نشاط خود بازخواهد گشت».

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟