شبکه مرتبط با منافقین در بابلسر کشف و متلاشی شد

لیدرهای "شبکه جوانان محلات" مرتبط با گروهک تروریستی منافقین در بابلسر توسط پاسداران گمنام امام زمان(عج) دستگیر شدند.
کد خبر: ۱۱۷۳۴۶۹
|
۱۱ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۸:۵۴ 01 May 2023
|
2751 بازدید

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، فرمانده سپاه بابلسر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: با تلاش‌های پاسداران گمنام امام زمان(عج) در سپاه بابلسر، یک شبکه مرتبط با گروهک منافقین در بابلسر کشف و متلاشی شد.

مصطفی بازوند ادامه داد: این گروه تحت شبکه‌ای با عنوان "جوانان محلات بابلسر" با هدف فریب و جذب جوانان و نوجوانان در حال فعالیت بودند.

وی تصریح کرد: این شبکه از ابتدای اغتشاشات به دنبال تهیه محتوا برای رسانه‌های معاند و جذب جوانان و نوجوانان با وعده واهی پناهندگی به خارج از کشور بود که با اجرای عملیات‌های پیچیده و اقدامات فنی در تور اطلاعاتی پاسداران گمنام امام زمان(عج) قرار گرفتند.

فرمانده سپاه بابلسر اضافه کرد: لیدرهای دستگیر شده ارتباط مستقیم با خارج از کشور داشتند و در این ارتباطات اقدامات ضدامنیتی زیادی را انجام می‌دادند که روز گذشته با حکم مقام قضایی دستگیر شده و صفحات آنان مسدود شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟