رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرجدیدترین خبرها از شرایط جاده‌های کشور؛ راههای مواصلاتی در سیطره بارشها
2بازدید
۰

مرگ عجیب مرد کرونایی

مرد جوان که پدرش به دلیل اصابت چاقو به شکمش و عفونت ناشی از آن جان باخته، مدعی شد وی خودزنی کرده است.

به گزارش ایران، چندی پیش مرگ مرد 88 ساله‌ای به بازپرس حبیب الله صادقی اعلام شد. پیرمرد پس از 20 روز بستری شدن در بیمارستان فوت کرده بود و در بررسی‌های صورت گرفته علت مرگ عفونت ناشی از اصابت جسمی نوک تیز به شکم اعلام شد.

در تحقیقات از خانواده پیرمرد، یکی از فرزندان او ادعای عجیبی مطرح کرد و گفت: پدرم درساختمانی زندگی می‌کند که من هم ساکن آنجا هستم. مدتی قبل پدرم به کرونا مبتلا شد و مدام از درد شکم گلایه داشت. یک روز که پیش او بودم گفت آنقدر شکمم درد می‌کند که می‌خواهم با چاقو شکمم را پاره کنم تا ببینم چه چیزی باعث این همه درد شده است.

بعد هم در کمال ناباوری خودش با چاقو ضربه‌ای به شکمش زد . من با دیدن این صحنه بلافاصله او را به بیمارستان منتقل کردم.

به دنبال ادعای عجیب مرد جوان، بازپرس شعبه چهارم دادسرای امور جنایی پایتخت دستور انتقال جسد به پزشکی قانونی و تحقیقات در رابطه با اظهارات وی را صادر کرد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.