رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرآیزنکوت رسما مأمور تشکیل کابینه شد
4بازدید
۰

شیرخام هم گران شد

با وجود اینکه گفته می‌شود روز گذشته شورای قیمت‌گذاری، نرخ شیرخام درب دامداری را کیلویی ۱۵ هزار تومان مصوب کرده، اما هنوز این قیمت به طور رسمی از سوی وزارت جهاد کشاورزی و شورای قیمت‌گذاری تایید یا رد نشده است.

به گزارش ایسنا، بر اساس خبرهای منتشر شده در رسانه‌ها به نقل از مدیرعامل اتحادیه تعاونی‌های کشاورزی دامداران ، دامداران به دلیل افزایش هزینه‌های تولید درخواست افزایش قیمت شیرخام را به وزارت جهادکشاورزی ارائه کرده‌اند که گفته می‌شود روز گذشته در شورای قیمت‌گذاری قیمت هر کیلو شیرخام درب دامداری ۱۵ هزار تومان تصویب شده است.

با این حال اما تا لحظه انتشار این گزارش هنوز هیچ مقام مسئول در وزارت جهادکشاورزی و شورای قیمت‌گذاری این قیمت اعلام شده را به طور رسمی رد یا تایید نکرده‌اند.

گفتنی است شورای قیمت گذاری محصولات کشاورزی در اردیبهشت ۱۴۰۱، نرخ هر کیلوگرم شیر خام ۳.۲ درصد چربی و ۳ درصد پروتئین را درب دامداری کیلویی ۱۲ هزار تومان مصوب کرد که به ازای هر یک درصد افزایش یا کاهش درصد چربی، ۱۵۰ تومان به این مبلغ (۱۲ هزار تومان) اضافه یا کسر می‌شد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

انتشار یافته:
۰
در انتظار بررسی:
۰
غیرقابل انتشار:
۰

هنوز دیدگاهی منتشر نشده است.

دیدگاه خود را بنویسید

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.