رنگ اکریلیک
فرنام صنعت صفحه داخلی بالا گردشی
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
رنگ اکریلیک  صفحه خبر موبایل
فرنام صنعت صفحه خبر موبایل
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

آلودگی هوا ادامه دارد

کد خبر: ۱۰۹۲۷۰۴
|
۲۱ آذر ۱۴۰۰ - ۱۰:۳۷ 12 December 2021
|
5699 بازدید

یک کارشناس سازمان هواشناسی به بررسی وضعیت جوی چند روز آینده کشور پرداخت.

به گزارش میزان، کبری رفیعی در خصوص آخرین وضعیت جوی چند روز آینده کشور گفت: طی این هفته برای بیشتر مناطق کشور آسمانی صاف و جوی آرام و پایدار پیش‌بینی می‌شود که این شرایط افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کفیت هوا را در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت تهران، کرج، اصفهان، اراک و تبریز به ویژه طی روز‌های سه‌شنبه و چهارشنبه به همراه دارد.

کوشا خودرو بین متن خبر

وی ادامه داد: با نفوذ جریانات شمالی بر روی دریای خزر طی ۲۴ آینده در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان و خراسان شمالی و فردا دوشنبه نیز علاوه بر این مناطق در شمال خراسان رضوی و شرق استان اردبیل بارش پراکنده باران رخ می‌دهد و در ارتفاعات بارش‌ها به شکل برف خواهند بود.

این کارشناس سازمان هواشناسی ضمن اشاره به اینکه از روز دوشنبه تا پایان چهارشنبه مناطق شرقی کشور با کاهش قابل توجه دما و وزش باد مواجه هستند و احتمال خیزش گرد و خاک در این مناطق وجود دارد، افزود: از اواخر وقت پنجشنبه یک سامانه بارشی جدید از نوار غربی وارد کشور می‌شود و طی روز‌های جمعه و اوایل هفته آینده سبب بارش‌هایی در نیمه غربی کشور می‌شود.

رفیعی با بیان اینکه آب‌های خلیج‌فارس امروز و دریای عمان روز سه‌شنبه مواج می‌شوند، در خصوص آخرین وضعیت آب‌وهوایی تهران اظهار کرد: آسمان تهران امروز صاف است و برای آن غبار محلی پیش‌بینی می‌شود و بعد از ظهر غبارآلود خواهد بود و حداکثر دمای پایتخت ۱۸ درجه است و حداقل دمای آن هم فردا به ۳ درجه بالای صفر می‌رسد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
کوشا خودرو پایین متن خبر
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
کدام دولت عملکرد بهتری داشته است؟